LG G5 SE


LG G5 SE (H840)
LG G5 SE goud onderkant
LG G5 SE goud voorkant linkerzijkant
LG G5 SE goud voorkant rechterzijkant
LG G5 SE goud gedraaid
LG G5 SE goud linkerzijkant
LG G5 SE goud achterkant linkerzijkant
LG G5 SE goud achterkant rechterzijkant
LG G5 SE goud achterkant
LG G5 SE zilver achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarGoudGrijs
Schermformaat
5,3 inch
Camera
16,0 megapixel

Pluspunten LG G5 SE

 • Dubbele camera waaronder één met groothoeklens
 • Accessoires beschikbaar dankzij modulair ontwerp
 • Verwisselbare batterij
 • Altijd-aan-scherm

Minpunten LG G5 SE

 • Overweeg vanwege geringe prijsverschil ook de G5

Prijsvergelijker LG G5 SE
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 18,50 € 0,00 100 500 MB   Tip
hollandsnieuwe € 21,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 24,50 € 0,00 150 1000 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 25,50 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
Vodafone € 26,00 € 0,00 150 500 MB   Bekijk
KPN € 33,00 € 0,00 200 1000 MB   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk
Ben € 17,00 € 0,00 100 1000 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG G5 SE met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG G5 SE in het kort

De LG G5 SE is het iets voordeliger broertje van de G5. Veel van dezelfde functies zijn gelijk gebleven, denk aan de dubbele camera achterop, de verwisselbare modules, het metalen ontwerp en zelfs het hoge resolutie scherm.

Klein verschil = groot verschil

Toen de G5 SE net uitkwam was het prijsverschil met de G5 vrij groot. Op moment van schrijven kosten beide telefoons ongeveer evenveel. Ons advies zou dan zijn om voor de reguliere G5 te gaan. De verschillen zijn minimaal maar kunnen wel het verschil maken. Zo beschikt deze G5 SE over net iets minder werkgeheugen. Dat kan soms resulteren in wat extra wachttijd als je veel apps tegelijkertijd open hebt. Ook is de processor minder krachtiger. Waarom zou je voor zo'n klein prijsverschil niet voor beter gaan?

LG G5 SE goud voorkant linkerzijkant

Modulair bouwpakket

De LG G5 SE kent verder een grotendeels metalen behuizing. In werkelijkheid gaat het om een metalen coating die op plastic is aangebracht. Hierbij heb je wel het gevoel van metaal maar dat is het dus niet helemaal. Bijzonder is nog steeds de onderkant, die is ook bij de G5 SE verwisselbaar. Je kunt er speciale modules in terug stoppen. Er zijn verschillende modules verkrijgbaar, waaronder één met knoppen voor de camera (de Cam Plus) en een Hi-Fi Plus-module van Bang & Olufsen met ingebouwde DAC. Door deze beperkte vorm van uitbreidbaarheid kun je later nog eens functies toevoegen. Bovendien stelt het verwisselen je in staat om bij de batterij te komen. Bij veel andere fabrikanten zit die inmiddels standaard ingebouwd met alle gevolgen van dien. Bij de LG G5 SE kun je nog een 2e volle batterij meenemen om tussentijds te verwisselen.

Belangrijkste LG G5 SE specificaties

 • IPS Quantum-scherm van 5.3 inch groot kan erg helder
 • 32 GB opslagruimte maar uitbreidbaar tot 2 TB dankzij microSD-kaartjes
 • Krachtige Snapdragon 652 processor op 1,8 GHz, 3 GB aan werkgeheugen
 • Relatief hoge 8 megapixel selfiecamera
 • Razendsnel mobiel 4G-internet
 • 16 megapixelcamera met 4K video-opname
 • Bekijk alle LG G5 SE specs

Als één camera niet genoeg is

LG past verder een tweetal camera's toe op de achterkant. De ene is 16 megapixel, de andere 8. Wat de camera's nog meer verschilt is de lens die ervoor zit. Zo kent één een groothoeklens van 135 graden. Hierdoor krijg je lekker veel tegelijk in beeld, handig bijvoorbeeld voor buitenfotografie. LG zet sowieso flink in op fotografie bij de G5 SE, zo zijn er tal van geinige foto-functies. Denk aan Pop-out Picture die foto's van beide camerasensoren combineert in één creatieve foto. Andere pluspunten van de LG G5 SE zijn het extreem heldere 5,3 inch grote scherm. Zo kan het IPS Quantum-scherm van de G5 SE maar liefst 850 nits 'uitspugen' waardoor hij ook meteen buitenshuis beter afleesbaar is. Een andere handige functie van het scherm is de altijd-aan-functie. Zo heb je zelfs als het toestel op standby staat de tijd, gemiste oproepen en andere notificaties in beeld.

Goedkoopste LG G5 SE prijzen

Wie op zoek is naar de G5 SE kan deze met een abonnement nemen of los. Het voordeligst is momenteel € 343. Dat is alweer een redelijk verschil met toen hij voor het eerst verkrijgbaar was. Een los toestel kostte toen namelijk namelijk 465 euro. Naast los kun je er ook voor kiezen om hem in combinatie met een abonnement af te sluiten. Je hebt al een G5 SE vanaf 17 euro per maand zonder vooraf bijbetalen. Dat bedrag geldt wel voor een 2-jarig abonnement. Voor de goedkoopste prijzen met een eenjarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina, kies vervolgens links bovenaan in het zoekfilter voor 1 jaar. In datzelfde zoekscherm kun je ook zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er invoeren hoeveel je eenmalig wilt bijleggen voor een exemplaar. De G5 SE is verkrijgbaar in de modellen Gold (goud) en Titanium (grijs). Er is alleen een versie met 32 GB aan opslaggeheugen verkrijgbaar. Een groot probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een geheugenkaartje bijplaatsen.


Concurrenten van de LG G5 SE

Vergelijk de LG G5 SE met deze producten


Praat mee over de LG G5 SE