LG G3 s


LG G3 s (D722)
LG G3 s schuin silk wit
LG G3 s achterkant silk wit
Review
1 review
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
VerkrijgbaarWit
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG G3 s

  • Modern design
  • Vriendelijk prijskaartje
  • Lekker groot scherm

Minpunten LG G3 s

  • Niet erg snel en krachtig

Prijsvergelijker LG G3 s
  Prijs Incl. bezorging    
2Call.nl € 165,00 € 171,95   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG G3 s


LG G3 s review: mooi en handzaam maar nèt niet krachtig genoeg

LG G3 s review: mooi en handzaam maar nèt niet krachtig genoeg Net als bij de G2 heeft LG ook voor de G3 een ‘kleiner’ broertje op de markt gebracht. Met een 5 inch scherm is de term mini een beetje ongeloofwaardig en dus krijgt hij de naam G3 s. De G3 s heeft de looks van zijn grote broer meegekregen maar behalve het scherm en zijn uiterlijk is de G3 s qua specificaties niet ingrijpend veranderd ten opzichte van de G2 mini. De hardwareknoppen zijn wederom aan de achterkant geplaatst en de camera is een 8 megapixel exemplaar. Lees verder


De LG G3 s in het kort

Vergelijk je de LG G3 s met z'n grote broer de G3 dan zou je haast denken dat dit toestel de G3 mini zou moeten heten. Vergis je echter niet want de G3s is toch 5 inch groot. Om de kosten nog verder te drukken heeft LG gekozen voor een HD-resolutie waarmee de pixeldichtheid op net geen 300 komt.

Floating Arc-ontwerp

Net als z'n grote broer krijgt de G3 s een ontwerp mee wat LG het Floating Arc-design noemt. Natuurlijke en ergonomische vormen waardoor het toestel niet alleen erg compact oogt maar ook nog eens lekker in de hand aanvoelt. Los daarvan oogt het toestel ook nog eens zeer mooi.

Laser autofocus

De LG G3s heeft nog meer eigenschappen geërfd van z'n grote broer. De laser autofocus bijvoorbeeld waarmee de camera razendsnel kan scherpstellen. Ook de interface is duidelijk afgekeken van die andere LG. Verschil met de G3 is er ook, deze G3s is namelijk stukken minder krachtig en snel en dat is soms te merken.

LG G3 s schuin silk wit

Belangrijkste LG G3 s specificaties

  • Onderweg snel mobiel internetten via 4G (LTE)
  • 8 GB opslaggeheugen + een geheugenkaartslot
  • 8-megapixelcamera aan de achterkant + Full HD-video
  • Scherm van 5.0 inch groot beschermd door stevig Gorilla Glass
  • Quad-core Snapdragon 400-processor op 1,2 GHz, 1 GB RAM-werkgeheugen
  • Bekijk alle LG G3 s specs

Goedkoopste LG G3 s prijzen

Je kunt de LG G3 s momenteel alleen los dus zonder abonnement aanschaffen. Het voordeligst is momenteel € 165. Inmiddels is er alweer redelijk wat van de prijs afgegaan. Je betaalde eerst namelijk nog een stevige 295 euro voor een los exemplaar. De G3 s is alleen te krijgen in het White (wit). Wat geheugenopslag betreft is alleen een 8 GB uitvoering te koop. Mocht dat te weinig zijn dan kun je zelf altijd nog een geheugenkaartje bijplaatsen.


Concurrenten van de LG G3 s

Vergelijk de LG G3 s met deze producten


Praat mee over de LG G3 s