LG G4c


LG G4c (H525N)
LG G4c voorkant schuin
LG G4c goud achterkant
LG G4c metallic grijs linkerzijkant
LG G4c metallic grijs achterkant
LG G4c wit achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG G4c

 • Gebogen beeldscherm voor minder reflectie
 • Relatief dikke batterij
 • Vrij hoge 5 megapixel selfiecamera
 • Voorzien van 4G internet

Minpunten LG G4c


De LG G4c in het kort

De LG G4c werd vrij snel na de G4 aangekondigd en is nét een slag kleiner en nét een slag goedkoper. Nog altijd aanwezig is het licht gebogen scherm en de knoppen op de achterkant.

Compact(er) maar geen mini

Het scherm van 5 inch is net iets te groot om hem de 'G4 mini' te noemen maar het komt akelig dichtbij. We hebben het hier namelijk om een kleinere en iets eenvoudiger variant van de G4. De G4c beschikt echter over dezelfde looks en deels over dezelfde functies. Denk dan bijvoorbeeld aan Knock Code, Gesture Shot en Glance View. En net als bij z'n grotere broer kan bij de LG G4c de achterkant verwijderd worden, de batterij zelf vervangen worden en een geheugenkaartje worden geplaatst.

Belangrijkste LG G4c specificaties

 • 8-megapixelcamera aan de achterkant
 • Selfiecamera met 5 megapixel grote sensor
 • Ondersteuning voor snel 4G-internet
 • Quad-core-processor op 1,2 GHz, 1 GB aan RAM-werkgeheugen
 • 8 GB aan ingebouwde opslag + geheugenkaartslot
 • 5.0 inch beeldscherm voorzien van stevig Gorilla Glass
 • Bekijk alle LG G4c specs

Gebogen blikvanger

Centraal van de LG G4c staat z'n 5 inch grote HD-beeldscherm die licht gebogen is. Daardoor reflecteert hij minder wat dan vooral buitenshuis weer handig is. Bovendien zorgt het voor een premium uitstraling. LG past een HD-resolutie toe van 1.280 bij 720 pixels. Dat is dus bij lange na niet zoveel als het Quad HD-scherm van de G4 maar levert nog altijd een prima pixeldichtheid op van 294 pixels per inch. Verwacht verder een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel selfiecamera en een stevige batterij van 2.540 mAh groot. Omgerekend naar het schermformaat is dat vrij netjes te noemen. Natuurlijk is de G4c geschikt voor mobiel internet via 4G.

LG G4c voorkant schuin

Concurrentie uit eigen stal

LG levert de G4c standaard met Android 5.0 Lollipop met daarbovenop haar eigen interface. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen Metallic Grey, Ceramic White en Shiny Gold. Als we puur naar z'n prijs en eigenschappen kijken dan is het ook verstandig om de Magna van LG te overwegen. Die is goedkoper en beschikt over nagenoeg dezelfde eigenschappen. Natuurlijk moet je daarbij wel het onmiskenbare G4-ontwerp missen, mocht je dat belangrijk vinden.


Concurrenten van de LG G4c

Vergelijk de LG G4c met deze producten


Praat mee over de LG G4c