LG G4c


LG G4c (H525N)
LG G4c voorkant schuin
LG G4c goudkleurig achterkant
LG G4c metallic grijs linkerzijkant
LG G4c metallic grijs achterkant
LG G4c wit achterkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarGoudGrijs
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG G4c

  • Gebogen beeldscherm voor minder reflectie
  • Relatief dikke batterij
  • Vrij hoge 5 megapixel selfiecamera
  • Voorzien van 4G internet

Minpunten LG G4c


Prijsvergelijker LG G4c
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
hollandsnieuwe € 16,00 € 0,00 600 1000 MB   Tip
Telfort € 21,00 € 0,00 600 1000 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 16,00 € 0,00 1000 1000 MB   Bekijk
T-Mobile € 26,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
Vodafone € 29,00 € 0,00 onbeperkt 1500 MB   Bekijk
KPN € 31,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG G4c met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG G4c in het kort

De LG G4c werd vrij snel na de G4 aangekondigd en is nét een slag kleiner en nét een slag goedkoper. Nog altijd aanwezig is het licht gebogen scherm en de knoppen op de achterkant.

Compact(er) maar geen mini

Het scherm van 5 inch is net iets te groot om hem de 'G4 mini' te noemen maar het komt akelig dichtbij. We hebben het hier namelijk om een kleinere en iets eenvoudiger variant van de G4. De G4c beschikt echter over dezelfde looks en deels over dezelfde functies. Denk dan bijvoorbeeld aan Knock Code, Gesture Shot en Glance View. En net als bij z'n grotere broer kan bij de LG G4c de achterkant verwijderd worden, de batterij zelf vervangen worden en een geheugenkaartje worden geplaatst.

Belangrijkste LG G4c specificaties

  • 8-megapixelcamera aan de achterkant
  • Selfiecamera met 5 megapixel grote sensor
  • Ondersteuning voor snel 4G-internet
  • Quad-core-processor op 1,2 GHz, 1 GB aan RAM-werkgeheugen
  • 8 GB aan ingebouwde opslag + geheugenkaartslot
  • 5.0 inch beeldscherm voorzien van stevig Gorilla Glass

Gebogen blikvanger

Centraal van de LG G4c staat z'n 5 inch grote HD-beeldscherm die licht gebogen is. Daardoor reflecteert hij minder wat dan vooral buitenshuis weer handig is. Bovendien zorgt het voor een premium uitstraling. LG past een HD-resolutie toe van 1.280 bij 720 pixels. Dat is dus bij lange na niet zoveel als het Quad HD-scherm van de G4 maar levert nog altijd een prima pixeldichtheid op van 294 pixels per inch. Verwacht verder een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel selfiecamera en een stevige batterij van 2.540 mAh groot. Omgerekend naar het schermformaat is dat vrij netjes te noemen. Natuurlijk is de G4c geschikt voor mobiel internet via 4G.

LG G4c voorkant schuin

Concurrentie uit eigen stal

LG levert de G4c standaard met Android 5.0 Lollipop met daarbovenop haar eigen interface. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen Metallic Grey, Ceramic White en Shiny Gold. Als we puur naar z'n prijs en eigenschappen kijken dan is het ook verstandig om de Magna van LG te overwegen. Die is goedkoper en beschikt over nagenoeg dezelfde eigenschappen. Natuurlijk moet je daarbij wel het onmiskenbare G4-ontwerp missen, mocht je dat belangrijk vinden.

LG G4c prijzen

De G4c is zowel los als in combinatie met abonnement verkrijgbaar. Het voordeligst is momenteel € 129. Inmiddels is er alweer flink wat van de prijs afgegaan. Je betaalde eerst namelijk nog een flinke 245,63 euro voor een exemplaar. In combinatie met een abonnement behoort trouwens ook tot de mogelijkheden. Een gratis exemplaar heb je al voor 16 euro per maand. Je hebt dan een 2-jarig abonnement. Voor alle prijzen met een 1-jarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina, kies vervolgens links bovenaan in het filter voor de optie 1 jaar. In datzelfde filter kun je ook meteen zoeken op bundels waaronder belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er aangeven hoeveel je eenmalig wilt bijbetalen voor een toestel. De G4c is verkrijgbaar in 2 verschillende modellen: goud (Gold) en grijs (Grey). Er is alleen een versie met 8 GB aan opslaggeheugen verkrijgbaar. Een groot probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een geheugenkaartje in het toestel kwijt.


Concurrenten van de LG G4c

Vergelijk de LG G4c met deze producten


Praat mee over de LG G4c