LG Magna


LG Magna (H500)
LG Magna titan achterkant
LG Magna wit voorkant rechterzijkant schuin
LG Magna wit linkerzijkant
LG Magna wit achterkant rechterzijkant schuin
LG Magna wit achterkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarGrijsWitZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG Magna

 • Bijzonder uiterlijk dankzij zachte gebogen lijn
 • Voorzien van een redelijk grote batterij
 • Ondanks lage prijs toch voorzien van HD-scherm
 • Selfiecamera van relatief hoge 5 megapixel

Minpunten LG Magna

 • Positie knoppen kan even wennen zijn

Prijsvergelijker LG Magna
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
Ben € 13,50 € 0,00 24 mnd 300 500 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 14,00 € 0,00 24 mnd 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 17,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB   Bekijk
Vodafone € 20,00 € 0,00 24 mnd 150 1000 MB 4G Bekijk
KPN € 22,00 € 0,00 24 mnd 400 2000 MB   Bekijk
T-Mobile € 24,00 € 0,00 24 mnd 120 1000 MB 4G Bekijk
Tele2 € 21,00 € 139,00 24 mnd onbeperkt 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG Magna met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG Magna in het kort

De LG Magna (H500) is de grootste van de serie mid-range telefoons die LG begin 2015 aankondigde. Het betaalbare toestel beschikt over een royaal 5 inch beeldscherm en kent een licht gebogen ontwerp wat hem een bijzondere uitstraling geeft.

Premium middenklasser

LG lijkt zich te willen onderscheiden door telefoons met een gebogen uiterlijk. Dat zagen we al terug bij diverse duurdere modellen maar het is nu ook voor het eerst dat we het zien bij de meer betaalbare smartphones. We vermijden hier het woord 'goedkoop' want daarmee zouden we de LG Magna te kort doen. Graag leggen we je uit waarom. Het toestel kent namelijk enkele eigenschappen waardoor hij zeker het overwegen waard is.

Belangrijkste LG Magna specificaties

 • 5.0 inch scherm beschermd door Gorilla Glass
 • 8 megapixel hoofdcamera
 • Onderweg snel mobiel internet met 4G
 • Hoge 5 megapixel selfiecamera
 • Quad-core-processor + 1 GB RAM-werkgeheugen
 • 8GB aan opslagruimte uit te breiden met microSD-kaartjes

Grote blikvanger

Natuurlijk is daar eerst de grootste blikvanger van de Magna (Y90); z'n 5 inch grote HD-scherm. Het levert hem een pixeldichtheid op van bijna 300 wat in de praktijk haarscherpe beelden oplevert. Ook is de LG Magna uitgerust met een redelijk grote batterij van 2.540 mAh groot. Daarmee moet hij verzekerd zijn van een ruime accuduur van tenminste een dag. Daarbij wordt je zeker nog geholpen door de speciale LG-software en batterijbesparingfunctie. Om het leuk af te maken beschikt de Magna ook nog eens over 8 GB aan opslaggeheugen wat groot genoeg is om vele foto's in op te slaan. Mocht het toch te weinig blijken dan kun je dit eenvoudig uitbreiden met los verkrijgbare geheugenkaartjes.

LG Magna wit voorkant rechterzijkant schuin

Toch met 4G

Ondanks dat LG de Magna in Nederland aankondigde zonder 4G wordt de Magna hier toch met 4G verkocht. De 3G-uitvoering kwam ons land dus niet in. Dat is dus goed nieuws want steeds meer mensen maken gebruik van snel mobiel internet. de LG Magna ondersteunt zelfs snelheden tot 150 Mbit/s wat sneller is dan sommige andere 4G-telefoons. Hiermee ben je verzekerd van extra snelle downloads als je onderweg bent. Handig om snel even een filmpje in de trein te bekijken of een groot document door te nemen voor die belangrijke presentatie.

LG Magna prijzen

Wie op zoek is naar de LG Magna kan deze met een abonnement nemen of als los exemplaar. Het voordeligst is momenteel € 155. In vergelijking met toen hij voor het eerst in de winkel lag is er toch alweer maar liefst € 30 van de prijs af. Zoals eerder gezegd is het tevens een mogelijkheid om hem in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Een gratis exemplaar heb je dan al voor 9 euro per maand. Dat bedrag geldt wel voor een 2-jarig abonnement. Alle abonnementen van één jaar vind je op deze abonnementspagina. Daar kun je in het zoekscherm links bovenaan zoeken op looptijd. Het is daar ook mogelijk te zoeken op aantal belminuten of sms’jes, data en hoeveel je maximaal kwijt wilt zijn per maand. De Magna is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, we hebben het dan over grijs (Titanium), wit (White) en zwart (Black). Er is alleen een uitvoering met 8 GB aan intern opslaggeheugen verkrijgbaar. Mocht dat te weinig voor je zijn dan kun je zelf altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaartje plaatsen.


Video over de LG Magna

LG legt in 18 seconden één van de vele functies uit van de Magna


Concurrenten van de LG Magna

Vergelijk de LG Magna met deze producten


Praat mee over de LG Magna