LG Magna


LG Magna (H500)
LG Magna titan achterkant
LG Magna wit voorkant rechterzijkant schuin
LG Magna wit linkerzijkant
LG Magna wit achterkant rechterzijkant schuin
LG Magna wit achterkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarWit
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG Magna

 • Bijzonder uiterlijk dankzij zachte gebogen lijn
 • Voorzien van een redelijk grote batterij
 • Ondanks lage prijs toch voorzien van HD-scherm
 • Selfiecamera van relatief hoge 5 megapixel

Minpunten LG Magna

 • Positie knoppen kan even wennen zijn

Prijsvergelijker LG Magna
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 13,50 € 0,00 100 500 MB   Tip
Telfort € 18,50 € 0,00 150 500 MB 4G Bekijk
KPN € 21,00 € 0,00 400 2000 MB   Bekijk
Vodafone € 22,50 € 0,00 150 500 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 25,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG Magna met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG Magna in het kort

De LG Magna (H500) is de grootste van de serie mid-range telefoons die LG begin 2015 aankondigde. Het betaalbare toestel beschikt over een royaal 5 inch beeldscherm en kent een licht gebogen ontwerp wat hem een bijzondere uitstraling geeft.

Premium middenklasser

LG lijkt zich te willen onderscheiden door telefoons met een gebogen uiterlijk. Dat zagen we al terug bij diverse duurdere modellen maar het is nu ook voor het eerst dat we het zien bij de meer betaalbare smartphones. We vermijden hier het woord 'goedkoop' want daarmee zouden we de LG Magna te kort doen. Graag leggen we je uit waarom. Het toestel kent namelijk enkele eigenschappen waardoor hij zeker het overwegen waard is.

Belangrijkste LG Magna specificaties

 • 5.0 inch scherm beschermd door Gorilla Glass
 • 8 megapixel hoofdcamera
 • Onderweg snel mobiel internet met 4G
 • Hoge 5 megapixel selfiecamera
 • Quad-core-processor + 1 GB RAM-werkgeheugen
 • 8GB aan opslagruimte uit te breiden met microSD-kaartjes

Grote blikvanger

Natuurlijk is daar eerst de grootste blikvanger van de Magna (Y90); z'n 5 inch grote HD-scherm. Het levert hem een pixeldichtheid op van bijna 300 wat in de praktijk haarscherpe beelden oplevert. Ook is de LG Magna uitgerust met een redelijk grote batterij van 2.540 mAh groot. Daarmee moet hij verzekerd zijn van een ruime accuduur van tenminste een dag. Daarbij wordt je zeker nog geholpen door de speciale LG-software en batterijbesparingfunctie. Om het leuk af te maken beschikt de Magna ook nog eens over 8 GB aan opslaggeheugen wat groot genoeg is om vele foto's in op te slaan. Mocht het toch te weinig blijken dan kun je dit eenvoudig uitbreiden met los verkrijgbare geheugenkaartjes.

LG Magna wit voorkant rechterzijkant schuin

Toch met 4G

Ondanks dat LG de Magna in Nederland aankondigde zonder 4G wordt de Magna hier toch met 4G verkocht. De 3G-uitvoering kwam ons land dus niet in. Dat is dus goed nieuws want steeds meer mensen maken gebruik van snel mobiel internet. de LG Magna ondersteunt zelfs snelheden tot 150 Mbit/s wat sneller is dan sommige andere 4G-telefoons. Hiermee ben je verzekerd van extra snelle downloads als je onderweg bent. Handig om snel even een filmpje in de trein te bekijken of een groot document door te nemen voor die belangrijke presentatie.

LG Magna prijzen

Wie op zoek is naar de LG Magna kan deze met een abonnement kopen of los. Het voordeligst is momenteel € 154. Dat is alweer een redelijk verschil met toen hij voor het eerst in de winkel lag. Een los toestel kostte toen maar liefst 193 euro. In combinatie met een abonnement behoort trouwens ook gewoon tot de mogelijkheden. Zonder extra bijbetalen heb je al vanaf 13,50 euro een exemplaar. Dat bedrag geldt wel voor een tweejarig abonnement. Alle eenjarige abonnementen vind je op deze abonnementspagina, kies vervolgens links bovenaan in het filter voor de optie 1 jaar. In dat zoekscherm kun je ook zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Ook kun je er invoeren hoeveel je eenmalig wilt bijbetalen voor een exemplaar. Wat kleuren betreft is er weinig keuze, momenteel is er alleen een uitvoering in het wit (White) verkrijgbaar. Er is alleen een variant met 8 GB aan intern opslaggeheugen verkrijgbaar. Mocht dat te weinig voor je zijn dan kun je zelf altijd nog een geheugenkaartje aanschaffen.


Video over de LG Magna

LG legt in 18 seconden n van de vele functies uit van de Magna


Concurrenten van de LG Magna

Vergelijk de LG Magna met deze producten


Praat mee over de LG Magna