Onaangekondigde Motorola Moto G4 blijft maar uitlekken


Het aantal foto's dat van de Moto G4, of Moto G (2016), uitkomt blijft maar groeien. Het Moto-toestel met een vingerafdrukscanner op de voorkant lijkt sowieso in de kleuren wit en zwart uit te komen.

Wat verder opvalt is dat op geen één van de afbeeldingen het Lenovo-logo zichtbaar is. Dat Chinese bedrijf nam Motorola in 2014 van Google over en worstelt sindsdien onder welke naam de Moto-toestellen door het leven zullen gaan. Inmiddels horen we veelvuldig Moto G4 maar we houden Moto G (2016) ook als optie open. Eerder hoorden we ook de naam Moto G4 Plus, mogelijk is dat een speciale variant op deze G4.

Motorola Moto G4 in het wit

Achterop de Moto G4 zien we een camera met wat lijkt op een dubbele flitser. Daarboven zien we nog twee sensoren waarvan het onduidelijk is waar ze voor zijn. Ze lijken te klein voor laser autofocus. We zullen de officiële aankondiging moeten afwachten om de exacte reden te achterhalen. Wanneer Lenovo dit gaat doen is nog onbekend maar gelet op de hoeveelheid informatie die de afgelopen dagen naar buiten kwam kan dat haast niet meer lang duren. Houdt in ieder geval rekening met een 5,5 inch groot Android-toestel met 13 megapixel camera en dus een vingerafdrukscanner voorop.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel