Motorola Moto G4 Plus krijgt vierkante vingerafdrukknop


Lenovo, het nieuwe moederbedrijf van Motorola, liet er eerder al geen gras overheen groeien. Toekomstige Motorola toestellen zouden uitgebreid zijn en over een vingerafdrukscanner beschikken. De Moto G4 Plus lijkt de eerste te zijn.

De vingerafdrukscanner van de beoogde vierde generatie Moto G (Plus) lijkt getuige onderstaande afbeelding aan de voorzijde te zitten. Daar zit in bij de Moto G (2015) nog een microfoon die verdacht veel lijkt op een tweede speaker. Eerder al lekte al een Motorola uit met een dergelijk vierkante vingerafdrukknop. Daarvan dachten we eerder nog dat het om de X3 ging, een opvolger van de laatste generatie Moto X waaronder de X Style.

Motorola Moto G4 Plus vingerafdrukknop

Evan Blass is de persoon die bovenstaande afbeelding online zette. Volgens hem gaat het dus om de Moto G4 Plus. Of dit een variant wordt op de vierde generatie Moto G of dat het de enige opvolger wordt is nog onduidelijk. Duidelijk lijkt wel dat het toestel in ieder geval geen stereo speakers krijgt zoals de 2e generatie Moto G wel over beschikte. Of de vingerafdrukscanner ook functioneert als knop wordt niet meteen duidelijk. Motorola maakt gebruik van stock Android en als het blijft vasthouden aan de on-screen bediening dan zou een fysieke knop een beetje dubbelop zijn.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel