Downloadteller Facebook Home staat al op 500.000

· 2 reacties


Grote kans dat je Facebook Home gedownload hebt. Slechts vijf dagen na z'n officiële lancering hebben namelijk een half miljoen mensen de moeite genomen om de app te installeren. Of daarmee Facebook Home een succes is valt echter nog te bezien.

Ook wij hebben Facebook Home even getest en het idee is aardig. Vooral als je de standaard launcher van je smartphone (bijvoorbeeld TouchWiz) maar niets vindt. Toch is het weer een extra schil om je telefoon en alhoewel één en ander best soepel loopt kan dat toch een obstakel zijn. Het lockscreen vonden we wel aardig, maar de foto's die hij laat zien zijn veelal niet geschikt voor portrait-weergave. Chat Heads is dan een meer welkome functie. Hiervoor hoef je Facebook Home niet te installeren, de nieuwe versie van Facebook Messenger volstaat.

Facebook Home wallpaper

Hoeveel mensen de app na downloaden nog steeds gebruiken is onbekend. De app krijgt namelijk overwegend negatieve recensies in de Play Store. Zelf Facebook Home proberen? Dat kan alleen als je een HTC One, One X, One X+, Samsung Galaxy S III, Galaxy S4 of Galaxy Note 2 hebt.

Bron: TechCrunch.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel