Update Facebook brengt Chat heads naar iOS


Facebook heeft vandaag versie 6 uitgerold van haar populaire app voor iPhone en iPad. Gebruikers krijgen net als Android-gebruikers Chat heads om op een nieuwe manier met elkaar te communiceren.

De werking van Chat heads is nagenoeg gelijk aan hoe Facebook dat onder Android doet, je kunt eenvoudig wisselen van contactpersoon en je kunt conversaties afsluiten door ze naar beneden te vegen. Er is alleen één groot verschil; Chat heads werkt alleen als je in de Facebook-app zelf zit. Krijg je een inkomend berichtje en zit je in een andere app dan krijg je niet zoals bij Android die als een extra laag bovenop het scherm. Een andere nieuwe functie zijn stickers, emoticons waarvan je nieuwe kunt kopen in een speciale winkel.

Facebook 6 for iOS
Chat heads op je iPhone

iPad-gebruikers krijgen zelfs een geheel vernieuwde nieuws-feed te zien, overeenkomstig met wat het bedrijf eerder al in maart uitrolde op haar desktopsite. Je kunt de nieuwe versie van Facebook gratis downloaden uit de App Store. Voorwaarde is dat je iPhone beschikt over iOS 5.0 of hoger. Facebook meldt dat de Chat heads en sticker-functie de komende weken voor alle gebruikers wordt aangezet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel