Samsung Galaxy Note II N7100

8,7 / 10 op basis van 2 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Note II voorkant wit
Samsung Galaxy Note II achterkant wit
Samsung Galaxy Note II schuin wit
Samsung Galaxy Note II schuin blauw
Samsung Galaxy Note II voorkant blauw
Samsung Galaxy Note II schuin 2 blauw
Samsung Galaxy Note II schuin 2 wit
Samsung Galaxy Note II achterkant blauw

Reviews over de Samsung Galaxy Note II N7100

8,7
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Samsung Galaxy Note II N7100 review”

·

 • Uithoudingsvermogen
 • Beeldscherm
 • Camera
 • Afmetingen toestel
 • Werking S Pen onduidelijk

Samsung Galaxy Note II N7100 review: samsung Galaxy Note II N7100 review Niet iedereen wist wat men aanmoest met een toestel met een formaat beeldscherm dat het midden hield tussen een mobiele telefoon en een tablet. Desondanks zijn er inmiddels wereldwijd 10 miljoen van verkocht en heeft deze categorie toestellen een eigen naam gekregen; de phablet. Kort geleden kwam de Samsung Galaxy Note II uit en wij hebben deze verbeterde versie kunnen uitproberen.


·

Van Iphone 4s naar Samsung Galaxy Note 2.
Wow wat een apparaat zeg.
Batterij maakt zijn opwachting waar,
heb filmpje gekeken en geinternet,en nog wat spelletjes gedaan.
Heb nog 83% over aan batterij.
Stylus werkt perfect,handschrift herkenning doet wat ie moet doen.
Enige minpuntje: er gebeurt niets bij mijn note 2,als ik met het toestel wegloop van de stylus.
Oke ,zal nog wel opgelost worden denk ik.
Tja,ik kan zo urenlang er over vertellen,...doe ik niet.
Echt een toppie klasse instrument.
Aanrader! Als men van grote smartfoons houdt.

0 0

Alle Samsung Galaxy Note II N7100 reviews


De Samsung Galaxy Note II N7100 in het nieuws

ts Firmwareupdatefriday

Firmware Update Friday - Week 25

Telefoonnieuws ·

Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de Sony Xperia ZL en de Samsung Galaxy Note II.

Sony Xperia ZL - 10.3.A.0.423

Allereerste deze week een update voor de Xperia ZL. Wij kennen geen officiële manier om in Nederland aan het toestel te komen, maar mocht je toch een exemplaar hebben weten te bemachtigen dan wordt momenteel Android 4.2.2 Jelly Bean naar jouw toestel uitgerold. Naast een nieuwe Android-versie krijg je de vernieuwde Sony Media-apps, de my Xperia-app waarmee een verloren telefoon kunt terugvinden en is er nu ondersteuning voor 64 GB geheugenkaartjes. Daarnaast zijn er enkele nieuwe widgets beschikbaar.

Samsung Galaxy Note II

Ook een nieuwe update voor de Galaxy Note 2 van Samsung. Het is onduidelijk welke veranderingen de update precies met zich meebrengt maar ga er maar vanuit dat hiermee kleine bugs en problemen verholpen worden. Verwacht dus geen nieuwe Android-versie of andere grote wijzigingen. Er is zelfs geen versienummer bekend van de update. Het updaten kan zoals gewoonlijk via het toestel zelf of via Samsung Kies.

 • Tags:
 • firmware update friday
 • galaxynote2
 • xperiazl

ts Galaxy Note 3 Proto

Samsung Galaxy Note 3 nogmaals op de gevoelige plaat?

Geruchten ·

We hebben zo onze bedenkingen bij deze foto van wat gezegd wordt de Galaxy Note 3 is. Samsung's nieuwe phablet lijkt namelijk niet erg op de Galaxy S4 en is stukken hoekiger dan rekening mee gehouden werd. Toch zou het zomaar kunnen.

Want voordat Samsung de Galaxy Note 3 daadwerkelijk heeft aangekondigd weet niemand zeker hoe de opvolger van de Galaxy Note II eruit komt te zien. Bovendien heeft iedereen het 'slechts' over een prototype. Wat welk duidelijk is, is dat deze Galaxy Note 3 een flinke jongen is.

Samsung Galaxy Note 3 prototype

Met een display van vermoedelijk 5,99 inch mag dit ook geen verrassing heten. Het toestel op de foto lijkt trouwens op eerder uitgelekte afbeeldingen maar is wel van een andere bron afkomstig. Of dit betekent dat Samsung is slordig met nog niet aangekondigde toestellen of we allemaal in de maling worden genomen is nog niet bekend. De tijd zal het leren.

Bron: Gforgames.com

 • Tags:
 • galaxynote3
 • samsung

ts Samsung Galaxy Note 3 Proto

Mogelijk prototype Samsung Galaxy Note opgedoken

Geruchten ·

Samsung is de laatste tijd redelijk slordig als het gaat om lekken van niet officiële informatie. Vandaag duikt een foto van een vermoedelijke prototype op, mogelijk de Galaxy Note III al is dat slechts een gok.

Mogelijk prototype Samsung Galaxy Note opgedoken

De bron denkt het echter zeker te weten, dit is een prototype van de Note III. Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat de volgende Note er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien. Het kan een concept zijn, één van de vele voordat een telefoon definitief wordt. Interessant is het echter wel, want het toestel lijkt niet op de ronde telefoons die het nu uitbrengt. Mogelijk kondigt Samsung de opvolger van de Note II tijdens de IFA dat over enkele maanden begint.

Bron: TechTastic.org

 • Tags:
 • galaxynote3
 • samsung

ts Woman With Galaxy Note 2

“Samsung Galaxy Note 3 krijgt 13 Mpixel camera met optische stabilisatie”

Geruchten ·

Er is weer een nieuw gerucht over de nog aan te kondigen Galaxy Note 3 van Samsung. Ditmaal ééntje over de camera. Die zou namelijk 13 megapixel zijn en bovendien uitgerust worden met optische beeldstabilisatie.

Samsung Galaxy Note 3 krijgt 13 Mpixel camera met optische stabilisatie

Dat laatste kennen we vooral van Nokia's Lumia met PureView, waaronder de Lumia 920 en 925. Overigens is Nokia niet de enige die ‘OIS’ toepast in haar mobiele telefoons, ook HTC past dit tructje in haar nieuwe One toe. Samsung kan dus niet achterblijven en zou daarom volgens het Koreaanse ETNews mogelijk ook deze techniek toepassen in de opvolger van de Note 2. Er wordt ook gesproken over optisch inzoomen, maar dat lijkt niet erg waarschijnlijk. Overigens moet worden gezegd dat eerdere geruchten over de Note 3, zoals een flexibel en onbreekbaar scherm, achteraf alweer ingetrokken werden. Neem alles dus met een korreltje zout.

Bron: Etnews.com

 • Tags:
 • 13mp
 • galaxynote3
 • ois

ts Samsung Recycle

“Samsung Galaxy Note 3 krijgt onbreekbaar OLED-display van plastic”

Geruchten ·

Ondanks dat scherven geluk brengen gaat Samsung naar verluidt de toekomstige Note III voorzien van een display van plastic en daarmee onbreekbaar is. En er is een ander pluspunt van het toepassen van plastic.

Doordat het eindresultaat dunner en lichter is, is er meer ruimte voor de batterij en blijft je telefoon toch lekker licht. Dat komt omdat glas dikker is om dezelfde hoeveelheid bescherming te bieden tegen krassen en stoten. De eerste en tweede Note beschikten nog over glas.

Samsung Galaxy Note 3 Display plastic

Een onbreekbaar display klinkt goed maar we zijn erg benieuwd of het hiermee ook erg krasbestendig is. Plastic heeft de eigenschap dat het snel krast. Het duurt trouwens nog wel even voordat de Note 3 daadwerkelijk aangekondigd wordt. Vermoedelijk zal dit samenvallen met de IFA dat in september gehouden wordt. Eerder al ging het gerucht dat de Note III van aluminium gemaakt is en tussen de 5,9 en 6 inch groot is.

Bron: Oled-a.org

 • Tags:
 • note3
 • plastic
 • samsung

ts Samsung Metal

“Nieuw ontwerp voor Samsung Galaxy Note III, mogelijk aluminium”

Geruchten ·

Eigenlijk weten we niet beter dan dat Samsung Galaxy-telefoons van plastic zijn. En ondanks dat er veel kritiek op is verkopen ze er niet minder om. Toch zou Samsung van plan zijn met de Note III iets anders te proberen.

De bron spreekt dat Samsung geschrokken is van "de kritiek op het plastic uiterlijk van de Galaxy S4 en het succes van de HTC One" met z'n metalen unibody behuizing. Die laatste vinden we wat vreemd, want de One ligt nog niet eens in de winkel en het succes staat dus nog allerminst vast.

HTC One unibody
Nerd pr0n; de unibody van de HTC Oone

Toch zou Samsung bereidt zijn iets nieuws met de Note III te proberen. Voorheen waren Note's een uitvergrote versies van het Galaxy S-vlaggenschip. Van de Galaxy Note III wordt verder gezegd dat het een 5,9 tot 6,0 inch groot Full Touch-telefoon is met Exynos 5 octa-processor. De huidige Note 2 is nog 5,5 inch groot. Mogelijk dat de Note III in september wordt aangekondigd.

Bron: Sammobile.com

 • Tags:
 • galaxynoteiii
 • note3
 • samsung

ts Samsung Wallpaper uitsnede

Samsung bereidt Galaxy Mega met 5,8 en 6,3 inch scherm voor

Geruchten ·

Alsof de Galaxy Note niet groot genoeg is! Samsung heef z'n zinnen gezet op nóg groter. Een nieuwe Galaxy met de toepasselijke naam ‘Mega’ van 6,3 inch zou in de maak zijn.

De eerste Galaxy Note is 5,3 inch groot, de tweede Note meet 5,5 inch. Samsung wil hier nog een schepje bovenop doen en denkt aan 5,8 en 6,3 inch. Beide moeten als Galaxy Mega op de markt komen en dragen typenummers GT-i9200 en GT-i9152.

Samsung Galaxy Mega 6.3 and 5.8 inch

GSMArena heeft bovenstaande afbeelding gemaakt om te illustreren hoe groot dat zou zijn. De kleinste van de twee, de Galaxy Mega 5,8 zou eind mei al aangekondigd kunnen worden.

Bron: Sammobile.com

 • Tags:
 • galaxymega
 • mega58
 • mega63
 • samsung

ts Note2 uitsnede

Volgende Samsung Galaxy Note misschien 5,9 inch groot

Geruchten ·

Niet alleen smartphones worden steeds groter, ook phablets groeien mee. Het scherm van de volgende Galaxy Note, de Galaxy Note III, meet volgens de laatste geruchten 5,9 inch groot.

De allereerste Galaxy Note was met 5,3 inch achteraf eigenlijk best bescheiden. De Note II was met 5,5 inch slechts een kleine update. Maar Samsung heeft voor de Note 3 een scherm van maar liefst 5,9 inch in gedachten.

Samsung Galaxy Note 2
Super Size Me!

Naast een gigantisch scherm zal de volgende Note volgens geruchten ook Samsung's nieuwste Exynos-processor bevatten; de Exynos 5 octa die over acht cores beschikt. Samsung heeft de Note in het verleden altijd uitgerust met haar nieuwste en snelste processor, dus onwaarschijnlijk is dit gerucht niet. Met een scherm van 5,9 neemt de nieuwe Note het onder andere op tegen de Huawei Ascend Mate.

 • Tags:
 • galaxynote3
 • samsung

20137ts Samsung Money

Samsung boekt recordwinst

Telecomnieuws ·

Samsung kan terugkijken op een uiterst succesvol vierde kwartaal. Niet alleen behaalde het bedrijf een recordwinst van 6,3 miljard euro, het was de vijfde recordkwartaal op rij. Er gingen vorig kwartaal per minuut 500 Samsung-telefoons over de toonbank.

Hiermee komt het bedrijfsresultaat maar liefst 88 procent hoger uit dan dezelfde periode vorig jaar. Ook de omzet steeg, met 18 procent naar 56 biljoen Zuid-Koreaanse Won, oftewel 40,4 miljard euro. Nu maakt Samsung meer dan mobiele telefoons alleen, analisten menen dat juist de mobiele telefonie-tak voor een belangrijk deel van de winststijging verantwoordelijk is. Samsung zelf specificeert de cijfers namelijk niet naar bedrijfsonderdeel.

Samsung Galaxy S III unpacked
Vooral de Galaxy-lijn doet goede zaken

Grote kans dus dat je een Samsung-telefoon in bezit hebt. Misschien lees je dit bericht zelfs op een Samsung-telefoon. Vooral met de Galaxy-lijn zoals de Galaxy S III en Galaxy Note 2 heeft Samsung momenteel veel succes.

Bron: Samsung.com

 • Tags:
 • galaxy
 • samsung
 • winst

ts Samsung exynos

Samsung Galaxy-telefoons gevoelig voor exploit

Telecomnieuws ·

Diverse Samsung Galaxy-telefoons waaronder de Galaxy S II, S III en Note II blijken gevoelig voor een exploit waarbij kwaadwillende toegang kunnen krijgen tot het geheugen.

Het probleem lijkt getraceerd te zijn op apparaten met de Exynos 4210 en 4412 processor, waaronder dus de Galaxy S3, S2 en Note 2. Door het lek kunnen kwaadwilligen toegang krijgen tot het geheugen, schadelijke apps draaien en gevoelige informatie verzamelen.

Samsung Exynos
De Samsung Exynos-processor lijkt de schuldige

Samsung zou op de hoogte zijn gebracht van het probleem maar nog geen reactie hebben gegeven. Zolang er nog geen oplossing is gevonden voor het lek is het raadzaam goed op te letten welke apps je installeert. Android staat ook de installatie van apps buiten de Play Store toe.

Bron: xda-developers.com

 • Tags:
 • exploit
 • exynos
 • galaxy
 • samsung

ts Huawei Logo

Huawei werkt aan goedkopere Galaxy Note II-concurrent

Geruchten ·

Huawei ziet grotere telefoons, zoals de Galaxy Note II, wel zitten. Maar ze snappen niet waarom die zo duur moet zijn. Dat kan goedkoper! Naar verluidt zijn de Chinezen bezig met een 6,1 inch grote phablet maar dan goedkoper.

De door Samsung geïntroduceerde phablets, zoals de Galaxy Note II blijken namelijk een groot succes te zijn. Iets wat Huawei niet ontgaan is. Natuurlijk worden telefoons van zichzelf al groter, voor volgend jaar staat 5 inch al op het programma. Huawei denkt met 6,1 inch een ideale schermdiagonaal gevonden te hebben voor haar nieuwe phablet.

Huawei booth
Grote dingen van Huawei op komst?

Dit scherm moet ondanks het lage prijskaartje wel werken met een Full HD resolutie. Zelfs de processor is niet minder snel geklokt; 1,8 GHz en een quadcore variant. Een mogelijke naam is er ook al; de Ascent Mate. Natuurlijk is alles slechts speculatie dus neem een en ander wel met een korreltje zout. Mooi zou het wel zijn.

Bron: Cnmo.com

 • Tags:
 • ascendmate
 • huawei
 • phablet

ts Galaxy note Airplane

Mogelijk goedkopere Galaxy Note II in de maak

Geruchten ·

Samsung heeft met de grote Galaxy Note een hele nieuwe categorie neergezet; de phablet. Nadeel van dit monster is het bijbehorend grote prijskaartje. Hoog tijd voor een goedkopere Galaxy Note dus?

Dat gerucht wordt vandaag de wereld in geholpen door een Samsung fansite. Erg veel concreet bewijs is er niet voor dus neem alles vooralsnog met een korreltje zout.

Samsung

De bron denkt dat Samsung vooral op de specs wil bezuinigen. Het scherm blijft groot. Daarnaast ontbreekt de S-Pen die bij de Galaxy Note II wel zit. Wij zeggen; eerst zien, dan geloven.

Bron: Sammobile.com

 • Tags:
 • galaxynote
 • samsung

ts Galaxy note2

Samsung verkoopt 5 miljoen keer de Galaxy Note II

Telefoonnieuws ·

Het is Samsung gelukt om binnen twee maanden nadat de Galaxy Note II uitkwam er wereldwijd al vijf miljoen exemplaren van te verkopen. De eerste Galaxy Note had daar nog drie maanden tijd voor nodig.

Het gaat Samsung voor de wind en de Galaxy Note II is daar een groot voorbeeld van. Het 5,5 inch grote toestel gaat als warme broodjes over de toonbank, mede dankzij Samsung's agressieve reclamecampagnes.

Een andere reden waarom Samsung er inmiddels al zoveel Galaxy Note 2's verkocht heeft is omdat het toestel inmiddels wereldwijd verkrijgbaar is. Bovendien heeft Samsung voor lokale markten enkele varianten van de Note 2 gemaakt, waaronder een Dual SIM-variant. Helaas is deze alleen bestemd voor de Chinese markt. Benieuwd naar wat wij vonden van de Note 2? Lees dan onze Note 2-review nog eens terug.

 • Tags:
 • galaxynote2
 • samsung

ts Galaxy Note2

Galaxy Note 2 groot succes voor Samsung

Telefoonnieuws ·

De Samsung Galaxy Note II is niet alleen zelf erg groot, het is ook een groot succes voor Samsung. Ze verkocht er maar liefst 3 miljoen exemplaren van in slechts 37 dagen. Dat is meer dan er van de eerste Note in dezelfde periode over de toonbank gingen.

Sterker nog, de Galaxy Note 2 doet het hiermee zelfs beter dan het vorige vlaggenschip de Galaxy S II. Daarvan duurde het 55 dagen voordat hetzelfde aantal verkocht werd.

Samsung Galaxy Note 2
De Samsung Galaxy Note 2

De Galaxy Note 2 blijft een opvallende verschijning, het toestel beschikt over een immens scherm van 5,5 inch en is daarmee zelfs groter dan z'n voorganger. Het toestel is daarmee een kruising tussen tablet en telefoon; een phablet. Benieuwd wat wij van het toestel vonden? Lees dan onze uitgebreide Note 2-review.

 • Tags:
 • galaxynote2
 • n7100
 • samsung

ts Firmwareupdatefriday

Firmware Update Friday - Week 41 2012

Telefoonnieuws ·

Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung Galaxy Note II en de Nokia Lumia 610.

Samsung Galaxy Note II N7100 - N7100XXALJ1

De grootste update is er voor de Galaxy Note 2. Met de N7100XXALJ1 update krijgt je geliefde 'phablet' multiscreen-mogelijkheden. Hierdoor kun je twee apps tegelijkertijd op de Note 2 draaien en weergeven. De update moet gewoon via het apparaat zelf binnenkomen en uitgevoerd worden.

Nokia Lumia 610

Nokia belooft verder nog een nieuwe update voor de Lumia 610. Het gaat niet om Windows Phone 7.8 maar Nokia belooft toch snelheidswinst en verbeterde camera-mogelijkheden. Nokia rolt de update geleidelijk uit over alle landen, dus het kan enige tijd duren. We hebben nog geen berichten ontvangen van gebruikers dat ze deze update binnen hebben gekregen. Heb geduld. Het goede nieuws is wel dat wie een nieuwe Nokia Lumia 610 koopt de update al heeft. Voor bestaande gebruikers komt de melding op het toestel binnen, waarna updaten via Zune en je computer verloopt.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!

 • Tags:
 • firmware update friday
 • galaxynote2

ts Galaxy noteii

Samsung Galaxy Note II in Nederland gearriveerd

Telefoonnieuws ·

Samsung heeft vandaag officieel de Galaxy Note II voor Nederland aangekondigd. De opvolger van de eerste Note beschikt over een nog groter beeldscherm, een snellere processor én nagenoeg hetzelfde 'Inspired by Nature'-uiterlijk van de S3.

De Galaxy Note II is verkrijgbaar in het wit en Titan Grey en is al vanaf 588 euro verkrijgbaar. Vooralsnog is alleen de witte uitvoering verkrijgbaar. Interessant is dat Samsung Galaxy Note II vanuit de doos al over Android Jelly Bean beschikt.

Samsung Galaxy Note II N7100
De Samsung Galaxy Note II nu ook in Nederland

Met de eerste Note zette Samsung feitelijk een hele nieuwe categorie telefoons neer; de phablets. Een kruising tussen tablets en telefoons. De Note II is een waardige opvolger met 5,5 inch scherm, 8 megapixel camera en 1,6 GHz snelle quadcore processor.

 • Tags:
 • galaxynote2
 • n7100
 • samsung

ts Galaxy Note2

Samsung presenteert nog grotere Galaxy Note II met Jelly Bean

Telefoonnieuws ·

Samsung heeft precies een jaar na de introductie van de eerste Galaxy Note diens opvolger de Note II tijdens de IFA gepresenteerd. De Note II is nog groter en krijgt bovendien de nieuwste versie van Android mee; Jelly Bean.

Hiermee is Samsung één van de weinig fabrikanten die een Jelly Bean-telefoon aankondigt. Al komt de Galaxy Note II pas in het vierde kwartaal uit dus heeft het nog genoeg tijd. Niet alleen is de nieuwe Samsung Galaxy Note II groter, hij is ook dunner en lichter. Het scherm meet nu een 'broekzak-onmogelijke' 5,55 inch waarmee je een nog groter oppervlakte hebt voor je S Pen. Aantekeningen en notities maak je daardoor nog makkelijker.

Samsung Galaxy Note II
De nieuwe Samsung Galaxy Note II is nóg groter

Naast beter is de de nieuwe Note II volgens Samsung ook slimmer. Zo krijg je met Air View bijvoorbeeld snel een preview van e-mail, foto's, video's of aantekeningen. Eenvoudig je S Pen boven de content te houden en de preview verschijnt zonder te openen.

Qua specificaties is de nieuwe Galaxy Note ook geen misselijke. Een 1,6 GHz snelle quadcore processor en een 8 megapixel camera. Voorlopig hoef je niet te vrezen dat deze Galaxy Note II gedateerd is óf aanvoelt. Zoals gezegd komt de Galaxy Note II uit in het vierde kwartaal met een flinke adviesprijs van 699 euro.

 • Tags:
 • galaxynote
 • ifa12
 • n7100
 • samsung

Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy Note II N7100

Afmetingen 151,1 x 80,5 x 9,4 mm
Gewicht 180 gram
EAN codes 8806085587601, 8806085587595, 8806085504295, 8806085504271, 8806085327986, 8806085327856, 8806085311992, 8806085311367, 8806085308299, 8806085302037, 8806085301917, 8806085267268, 8806085265882, 8806085265127, 8806085265080, 8806085263055, 4711140879384, 4711140879383, 0806085301917, 0737989982491 Toon nog 6 anderen, 8806085265127, 8806085265080, 8806085263055, 4711140879384, 4711140879383, 0806085301917, 0737989982491
Platform
Android 4.1 (Jelly Bean)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.5 inch, HD Super AMOLED
Hardware
Camera 8 MP
Processor 1.6 GHz, quad core
Selfiecamera 2 MP
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 3100 mAh, verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Samsung Galaxy Note II N7100 specificaties


Alternatieven van de Samsung Galaxy Note II N7100

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy Note II N7100
Apple iPhone XS (A1920)
Apple iPhone 12 mini
Sony Xperia XZ3 (H9493)
Huawei P20 lite
 Huidig product    
Android4.1 (Jelly Bean)
8.18.0 (Oreo)
Kleurenbeeldscherm5.5 inch, HD Super AMOLED5.8 inch, OLED, inkeping (notch)5.4 inch, Super Retina XDR, inkeping (notch)6.0 inch, OLED5.84 inch, FullView IPS FHD+, inkeping (notch)
Camera8 MP12 MP, dubbele camera-sensor12 MP, 16 MP, dubbele camera-sensor19 MP16 MP, 2 MP, dubbele camera-sensor
Processor1.6 GHz, quad coreApple A12 Bionic, hexa coreApple A14 Bionic, hexa coreQualcomm Snapdragon 845, octa core1.7 GHz, 2.36 GHz, HiSilicon Kirin 659, octa core
Selfiecamera2 MP7 MP12 MP13 MP16 MP
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij3100 mAh, verwisselbaar2658 mAh2227 mAh3330 mAh3000 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking Samsung Galaxy Note II N7100 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung N7100