Samsung start met verkoop waterdichte Galaxy S5


Vanaf vandaag ligt de Galaxy S5 van Samsung in de winkels. Samsung verwacht dat het nieuwe vlaggenschip een nóg groter succes gaat worden dan de Galaxy S4 en dus ligt een verkooprecord in het verschiet.

De Galaxy S5 lijkt een licht verbeterde versie van de S4. Dat klopt in zekere zin, als je tenminste kijkt naar de individuele verbeteringen. Tel je ze allemaal bij elkaar op dan krijg je toch weer een behoorlijk verschil met z'n voorganger.

Galaxy S5
De Galaxy S5

Zo is de S5 waterdicht, is de toegang te beveiligen met een vingerafdrukscanner, stelt de camera dankzij Phase Detection autofocus binnen 0,3 seconde scherp en is er een nieuwe Ultra Power Saving Mode om zelfs met een bijna lege batterij de dag te halen. Ook de nieuwe S Health-suite kent enkele nieuwe functies waaronder het meten van de hartslag dankzij de sensor op de achterzijde van het apparaat. De Galaxy S5 krijgt een adviesprijs mee van los 699 euro maar we hebben al diverse goedkopere aanbiedingen gevonden. Bovendien is de Samsung Galaxy S5 in vele gevallen gratis met een abonnement.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel