Sterke verkoop Samsung Galaxy S5 in thuisland Korea


De verkopen van de Galaxy S5 gaan in thuisland Zuid-Korea erg goed. En ondanks die positieve signalen en sterke aantallen had Samsung het toch liever anders gezien. Maar dan niet zoals je nu wellicht denkt.

De Samsung Galaxy S5 moet namelijk overal tegelijk uitkomen, en dat is op 11 april. Zo heeft Samsung dat bedacht en gepland. Koreaanse telecomproviders zitten echter met een probleem. Zij hebben voor die periode een verkoopverbod opgelegd gekregen op nieuwe mobiele telefoons. En zij willen een verkoopklapper als de S5 natuurlijk niet missen. Daarom hebben ze besloten de Galaxy S5 eerder in de verkoop te doen.

Samsung Galaxy S5 in the gym
Koreanen hebben al een Galaxy S5 in handen

Samsung heeft ze nog verzocht het niet te doen, maar dat heeft niet mogen baten. Volgens sommige berichten verkopen alle providers gezamenlijk er zo'n 7.000 per dag. Dat is weliswaar minder dan de 8.000 die er destijds dagelijks van de Galaxy S4 verkocht werden, maar dat liep natuurlijk samen met de enorme PR-campagne die Samsung er tegenaan gooide. Het ziet er dus voorlopig goed uit voor Samsung, ook al hadden ze dat liever nu nog niet gezien.

Bron: Globalpost.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel