Nokia brengt Lumia 930 uit met Windows Phone 8.1


Nokia heeft de aankondiging van Windows Phone 8.1 aangegrepen om haar nieuwe vlaggenschip aan te kondigden. Dit is de Lumia 930 en hij moet volgens Nokia het beste van het bedrijf integreren met Microsoft.

De Nokia Lumia 930 is gemaakt van een aluminium frame met een achterkant van polycarbonaat in verschillende kleuren. De voorzijde wordt gedomineerd door een groot 5 inch Full HD ClearBlack-scherm.

Nokia Lumia 930 colors

De Lumia 930 krijgt uiteraard een PureView-camera mee met optics van Zeiss. De sensor telt 20 megapixel en natuurlijk is er optische beeldstabilisatie. Omdat het oor ook wat wil is er Nokia Rich Recording dat video's van de meest natuurgetrouwe geluiden moet voorzien. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door vier microfoons. Om muziek weer terug te beluisteren is er Dolby Surround Sound ingebouwd.

Binnenin ligt een Snapdragon-processor met vier cores en 2,2 GHz snel. Er is 2 GB RAM aan te spreken om applicaties soepel te laten draaien. De batterij van 2.420 mAh groot moet ervoor zorgen dat je makkelijk een dag vooruit kunt. Draadloos opladen is standaard ingebouwd. De Lumia 930 moet vanaf juni in de winkels liggen. De prijzen die Nokia noemt bedragen $599, wij vermoeden een soortgelijk bedrag in euro's.


Prijsvergelijker Nokia Lumia 930
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 430,68 € 430,68   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 930


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel