Afbeeldingen opgedoken van nieuwe Nokia Lumia 930


Vlak voordat Build begint lekt een afbeelding uit van de Lumia 930. Dit Nokia-toestel moet het nieuwe vlaggenschip worden en zal vermoedelijk één van de eersten zijn onder het nieuwe Windows Phone 8.1. Het is ook voor het eerst dat er beelden van zijn.

Want er waren vreemd genoeg nog niet eerder afbeeldingen gelekt van de Lumia 930. Wat direct opvalt is dat het toestel erg lijkt op de eerder aangekondigde Lumia Icon. Dat toestel is exclusief voor klanten van het Amerikaanse Verizon. Die ontving met name over het uiterlijk niet de allerbeste recensies.

Nokia Lumia 930
De Nokia Lumia 930

Als het toestel ook qua specificaties lijkt op de Lumia Icon, en daar ziet het er wel naar uit, dan mogen we een 5 inch groot toestel verwachten met Full HD-resolutie. Qua processor denken we aan een Snapdragon 800 vermoedelijk op 2,2 GHz en met 2 GB aan RAM-geheugen. Op cameragebied verwachten we een 20 megapixel exemplaar met optische beeldstabilisatie, mogelijk dezelfde als in de Lumia 1520. Al met al een mooie upgrade van de Lumia 925 maar die er qua uiterlijk wel wat dikker op lijkt te worden.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel