Nokia Lumia 630 en Lumia 930 getipt voor Build-event


Nog twee weken en dat houdt Microsoft haar Build-event. Hier wordt de opvolger van Windows Phone 8 verwacht en daar horen natuurlijk nieuwe telefoons bij. Mogelijk kondigt het dan samen met Nokia de Lumia 630 en Lumia 930 aan.

Eerder werd uitgegaan van een lancering op 19 april maar dat is mogelijk dus vervroegd. Het Build-event is Microsoft jaarlijkse ontwikkelaars-feestje en het staat meestal garant voor diverse aankondigingen. We rekenen op de introductie van en de eerste demonstraties van Windows Phone 8.1.

Sofica tweet

De Nokia Lumia 630 werd ook al gespot in de servers van Sofica Speedcam. Zij zagen de Nokia RM-974 voorbijkomen met een 5 megapixel camera zonder flitser en draaiend onder WP8.1 (8.10.12324.0). Eerder al leek duidelijk dat de Lumia 630 met codenaam 'Moneypenny' over een 4,5 inch scherm beschikt met een 854 x 480 pixels resolutie. Mogelijk is dit de eerste Windows Phone met Dual SIM-functionaliteit.

Nokia Lumia 930 'Martini'

De Lumia 930 kennen we tot op heden als 'Martini' en lijkt het internationale model van de onlangs aangekondigde Lumia Icon. Dit 5 inch toestel met Full HD-scherm is alleen geschikt voor de netwerken van het Amerikaanse Verizon.

Bron: MyNokiaBlog.com, @SoficaLtd


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel