Notificatiescherm Windows Phone 8.1 uitgelekt


Er is een afbeelding op Internet verschenen waarop het notificatiescherm van de volgende versie van Windows Phone te zien zou zijn. Het scherm heet in Windows Phone 8.1 'Blue' vermoedelijk Action Center.

In het Action Center staan schakelaars om WiFi, Bluetooth, vliegtuigmodus en de Driving-mode te bedienen. Er onder staan de notificaties zoals ontvangen e-mails en Facebook-berichten. Volgens de sheet kunnen apps ook notificaties updaten en verwijderen, eventueel zonder daar melding van te maken. Concrete voorbeelden moeten nog komen.

Windows Phone 8.1 Blue Action Center

Ook zien we onder de bovenste informatiebalk een regel met details zoals de providernaam, batterijniveau in percentage en de datum. Of deze ook deel uitmaakt van het Action Center is onduidelijk. Ook is nog niet bekend hoe het Action Center bereikt kan worden. Mogelijk moet het venster naar beneden getrokken worden vergelijkbaar met Android en iOS. Mogelijk krijgen we tijdens het komende MWC al de eerste demonstraties te zien van Windows Phone 8.1. Dan worden namelijk van Nokia enkele modellen verwacht.

Bron: WinPhollowers


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel