Specificaties HTC M8 mini druppelen binnen


We weten momenteel nog niet veel van de HTC M8 mini, de opvolger van de One mini. Behalve dan dat hij komt en codenaam '0P8B' heeft. Toch komt daar nu verandering in want een lijstje met eigenschappen duikt op.

En die is afkomstig van @evleaks die vaker vroegtijdig aan informatie komt. Hij spreekt over een toestel van 4,5 inch groot. Dat is lichtjes groter dan de One mini, die werd met een display van 4,3 inch groot aangekondigd. De 720p HD-resolutie blijft wel gelijk. Wat opvalt is de camera; gesproken wordt over 13 megapixel en een 5 megapixel front-facing camera. Mogelijk wil HTC dus geen gebruik maken van een UltraPixel-camera zoals in de One, One mini en vermoedelijk de One+ (M8).

HTC M8 mini specs

Net als bij de One mini wil HTC gebruikmaken van een Snapdragon 400-processor op 1,4 GHz maar dan een quadcore exemplaar in plaats van dualcore. Ook de Motorola Moto G draait een dergelijk exemplaar al is die op maximaal 1,2 GHz geklokt. Verder kunnen we WiFi ac, Bluetooth 4.0 en Sense 6.0 verwachten. Net als bij de M8, die vermoedelijk One+ gaat heten, krijgt het toestel knoppen op het scherm.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel