Specificaties Samsung Galaxy S5 mini druppelen binnen


Dat hij komt lijkt zeker; de Galaxy S5 mini. Er is immers ook een S4 mini. Maar wat hij precies kan en wat niet is nog niet duidelijk. Al komt daar met dit lijstje wel verandering in, en die stelt zeker niet teleur.

Van de Galaxy S4 mini werden wij niet echt warm. Het was wel een aardig toestel maar 4,3 inch vinden wij toch echt te klein. De S5 mini brengt daar verandering in want die moet over een 4,5 inch toestel beschikken. Ook de resolutie gaat omhoog van qHD (960 x 540 pixels) naar HD (1280 bij 720 pixels).

Samsung Mobile stand

Verder komen er twee cores bij om uit te komen op quadcore. Op het gebied van de camera krijgen we er geen megapixels bij, dat lijkt dus 8 megapixel te blijven. Gelukkig wordt de batterij wel een tikkeltje groter; 2.100 mAh. En net als de S4 mini zit er een infrarood-zender bij. Handig om je TV van zender te verwisselen. De bron denkt ook dat Samsung net als z'n grote broer de Galaxy S5 dat er voor een waterbestendige behuizing gekozen wordt. Zekerheid daarover is er echter nog niet.

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel