Hoesjesfabrikant noemt Nokia Lumia 1820, Samsung Galaxy S5 mini en S5 Zoom


Het Franse Noreve maakt hoesjes voor mobiele telefoons. Niets vreemds aan. Waaronder voor de Nokia Lumia 1820, Samsung Galaxy S5 mini en S5 Zoom. Enig probleem; deze modellen zijn nog helemaal niet aangekondigd.

Hoesjesfabrikanten willen nog wel eens vroegtijdig op de hoogte zijn van nog uit te komen mobiele telefoons. Ze hoeven alleen de exacte afmetingen te weten en ze kunnen aan de slag. En omdat die afmetingen vrij onschuldig zijn wordt deze informatie niet streng gewaakt. Toch is het voor ons leuk om nieuwe modellen vroegtijdig aan te zien komen.

Nokia Lumia 1820

Gelukkig gaan bij dit drietal de nodige belletjes rinkelen. Zo moet de Lumia 1820 van Nokia een absoluut topmodel worden met een 5,2 inch beeldscherm met QHD-resolutie (2K), Snapdragon 805-processor en een immense 3.400 mAh batterij. Bovendien zou de camera vergelijkbaar zijn als de Lytro-camera. Hiermee kun je zelfs na het schieten van de foto nog de focus veranderen. Eigenlijk hetzelfde dus als bij de HTC One M8. De kers op de taart is de krachtige Xenon-flitser.

Samsung Galaxy S5 mini en S5 Zoom

En dan hebben we de Galaxy S5 mini nog. Een kleinere uitvoering van de Galaxy S5, maar ook met vermoedelijk wat lagere specificaties. Over de Galaxy S5 Zoom weten we wat meer. Die moet een 20 megapixel camera meekrijgen en een 4,8 inch groot HD-beeldscherm. Bovendien moet het model wat compacter en makkelijker in de broekzak passen dan de Galaxy S4 Zoom. Nu de hoesjes klaar zijn mogen wat ons betreft de toestellen officieel aangekondigd worden.

Bron: Noreve.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel