Samsung Galaxy S4 zoom

8,2 / 10 op basis van 1 review
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Samsung Galaxy S4 zoom (SM-C1010)
Samsung Galaxy S4 zoom voorkant gedraaid
Samsung Galaxy S4 zoom voorkant rechterzijkant schuin
Samsung Galaxy S4 zoom voorkant
Samsung Galaxy S4 zoom achterkant gedraaid geopend
Samsung Galaxy S4 zoom achterkant gedraaid
Samsung Galaxy S4 zoom rechterzijkant geopend
Samsung Galaxy S4 zoom rechterzijkant

Vergelijkbaar met de Galaxy S4 zoom en wel verkrijgbaarReviews over de Samsung Galaxy S4 zoom

8,2
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


·

Wat een fantastisch toestel. Hoef nooit een aparte camera mee te nemen, en maakt grandioos mooie foto's. Ook gebruik als telefoon voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Echter, tegen vallen kan hij slecht. Glas gebroken, en dat is een dure reparatie.
Maar zeker de kosten waard.

0 0

Alle Samsung Galaxy S4 zoom reviews


De Samsung Galaxy S4 zoom in het nieuws

ts Galaxy K Teaser Zoom

Samsung plaatst teaser voor Galaxy K met optische zoom

Geruchten ·

Als je op punt staat een nieuwe ultieme cameratelefoon aan te kondigen dan plaats je de teaser natuurlijk op Instagram. Samsung deed precies dat in aanloop naar de aankondiging van de Galaxy K met 10x optische zoom.

Samsung plaatst teaser voor Galaxy K met optische zoom

Volgens de geruchten is de Galaxy K de opvolger van de Galaxy S4 zoom. Samsung's nieuwe cameratelefoon moet een stuk compacter worden. Gelijk gebleven is vermoedelijk de 10x optische zoomlens. Er zijn inmiddels al enkele foto's van het toestel opgedoken die dit bevestigen. En alhoewel daar wel hints voor zijn gegeven is het nog niet helemaal duidelijk dat de opvolger S4 zoom daadwerkelijk de Galaxy K gaat heten. Samsung kondigt het toestel aan in het Red Dot Museum in Singapore. We zitten daar natuurlijk bovenop, en hopen je morgenvroeg meer informatie te kunnen brengen.

Bron: Instagram.com

 • Tags:
 • 10xzoom
 • galaxyk
 • s5zoom
 • samsung

ts Galaxy K Baidu

Nieuwe foto's van Samsung Galaxy K met 10x optische zoom opgedoken

Geruchten ·

Er zijn nieuwe verse foto's opgedoken van de opvolger van de Galaxy S4 zoom. Vermoedelijk wordt dit toestel niet als de 'S5 zoom' aangekondigd maar als de nieuwe Galaxy K. De foto toont gelijkenissen met eerder kiekjes, op één ding na.

En dat is dat in deze foto de lens is uitgeschoven. Op een eerdere foto was dat nog niet het geval. Toen bleek ook dat het profiel van deze telefoon stukken kleiner is dan de S4 Zoom. Die heeft achterop een flinke 'bult' voor de camera.

Samsung Galaxy K
De Samsung Galaxy K?

Het toestel lijkt in een doorzichtige case te zitten. Dat hoort dus niet bij het ontwerp. Samsung heeft voor volgende week een event gepland in Singapore. Op de uitnodiging daarvan stond "Kapture the moment". Vandaar dat aangenomen wordt dat dit de nieuwe Galaxy K is. Het verlossende woord komt hopelijk 29 april.

Bron: Baidu.com

 • Tags:
 • galaxyk
 • opticalzoom
 • s5zoom
 • samsung

ts Samsung Kapture Invitation

Samsung kondigt persevent aan, mogelijk voor Galaxy S5 zoom?

Geruchten ·

Samsung heeft een uitnodiging verstuurd voor 29 april in Singapore. De begeleidende tekst luidt "Kapture the Moment". Een mogelijk verwijzing naar de Galaxy S5 zoom die wellicht als Galaxy K zal worden aangekondigd.

Momenteel weten we niet beter dan dat de opvolger van de Galaxy S4 zoom de S5 zoom zal heten. Toch vragen we ons af waarom Samsung ervoor kiest om de letter "K" te benadrukken. Momenteel gebruikt Samsung de K-serie nog niet dus misschien is dit een mooi moment om ermee te beginnen.

Samsung Kapture

Waarom Samsung kiest voor het Red Dot Museum is ook een vreemde keuze. Red Dot kennen we van de internationale designprijs de Red Dot Design Awards. Samsung won die overigens nog nooit voor een product van ze. Misschien vinden ze het tijd worden? Als trouwens de geruchten waar blijken te zijn dan is de S5 zoom/Galaxy K Zoom een 4,8 inch grote Android-telefoon met 10x optische zoom.

 • Tags:
 • galaxykzoom
 • s5zoom
 • samsung

ts Galaxy S5 Zoom

Foto toont mogelijk achterkant Samsung Galaxy S5 zoom

Geruchten ·

Er is een afbeelding opgedoken waarop mogelijk de achterkant van de nieuwe Galaxy S5 zoom te zien is. We zien duidelijk een compactere cameratelefoon dan z'n voorganger. Die was vanwege z'n omvangrijke uiterlijk niet erg praktisch.

Daar lijkt Samsung duidelijk wat aan gedaan te hebben. Van wat we uit de foto kunnen opmaken is dat er bij de Galaxy S5 zoom in tegenstelling tot de S4 zoom geen uitstekende cameramodule meer op zit. Althans, in inactieve modus. Vermoedelijk schuift de lens wel uit tijdens het gebruik. Dit is ook vanwege de verwachte zoomcapaciteiten van het toestel.

Samsung Galaxy S5 Zoom rear

De inscriptie leest 4,4-44mm in tegenstelling tot de 4,3-43mm op de Galaxy S4 zoom. Dat verschil mag geen naam hebben. Noemenswaardiger is dat de achterkant een nepleren look lijkt te hebben. De S4 Zoom had nog een zeer goedkoop ogende achterkant van plastic. Volgens geruchten moet de S5 zoom beschikken over een groter 4,8 inch scherm en een 1,6 GHz quadcore.

Bron: Kzoom

 • Tags:
 • galaxys5zoom
 • samsung

ts Galaxy S4 zoom Lens

Bewijs voor Samsung Galaxy S5 Zoom stapelt zich op

Geruchten ·

Het bewijs dat Samsung met een opvolger bezig is voor de Galaxy S4 Zoom begint zich op te stapelen. Nadat eerder een benchmark uitlekte krijgen we nu onze informatie van een wel zeer ouderwets middel; een kladje met specs.

Hoe de informatie ons ook bereikt, het maakt niet uit. Wij zijn deze Poolse lekker er niet minder dankbaar voor. Hij bevestigt een deel van de eerder uitgelekte specificaties waaronder de 20 megapixel camera met 10x optische zoom, beeldstabilisatie en Xenon-flitser. Hij heeft ook een wijziging; een 1,6 GHz quadcore processor in plaats van de eerder genoemde 1,3 GHz Exynos 5 Hexa.

Galaxy S5 Zoom specs
Ouderwets lekken

Verder zou de opvolger van de Galaxy S4 Zoom een 4,8 inch HD-scherm meekrijgen met Android 4.4.2 KitKat en 2 GB aan RAM-geheugen. Grootste verschil zit hem echter in de behuizing, die is vermoedelijk stukken compacter dan z'n voorganger. Laten we het hopen want erg mobiel was de Samsung Galaxy S4 Zoom niet.

Bron: Galaktyczny.pl

 • Tags:
 • galaxys5zoom
 • samsung

ts Samsung Galaxy S4 zoom achterkant onderkant

Samsung voegt camera- en mobiledivisie samen om betere cameraphones te maken

Telecomnieuws ·

Samsung gaat de onderdelen Digital Imaging en Wireless samenvoegen. Reden is dat er sowieso al de nodige overlap is maar het wil zich ook met haar smartphones onderscheiden.

Samsung voegt camera- en mobiledivisie samen om betere cameraphones te maken

HTC en Nokia hoef je niet meer te vertellen dat het schieten van kwalitatief goede foto's voor mobiele telefoons erg belangrijk is. Beiden zetten erg in op deze eigenschap met ieder heel andere oplossingen. HTC met de UltraPixel-camera en Nokia met de PureView-techniek. Doel is om Samsung-smartphones meer onderscheidend te maken. Samsung experimenteert en vrolijk op los met camera's in mobiele telefoons bijvoorbeeld met de Galaxy S4 Zoom. Of de Zoom met deze samenvoeging een soortgelijk vervolg krijgt is nog onduidelijk. Eerlijk gezegd zien wij liever meer compacte oplossingen om betere foto's te schieten. Het toevoegen van optische beeldstabilisatie zou ook erg helpen, iets wat de Galaxy S5 volgens de laatste geruchten moet missen.

Bron: Etnews.com

 • Tags:
 • camera
 • mobile
 • samsung

ts Samsung Galaxy S4 zoom Desert

“Kwart van Samsung-smartphones in 2014 krijgt 16 MP camera”

Geruchten ·

Samsung wil in 2014 een kwart van al haar smartphones uitrusten met een 16 megapixel camera. Hiermee lijkt 16 megapixel dé standaard voor 2014 te worden, tenminste als we het hebben over high-end smartphones.

Kwart van Samsung-smartphones in 2014 krijgt 16 MP camera

Een kwart is voor Samsung veel, vooral als je bedenkt dat ze relatief veel low-end en mid-range modellen uitbrengen. Die 16 megapixel zal met name in duurdere high-end modellen terug te vinden zijn. Samsung lijkt hiermee te willen zeggen dat het in 2014 vooral duurdere high-end telefoons wil verkopen. Momenteel treffen we een 16 megapixel camera aan in Samsung's Galaxy S4 zoom. Samsung maakt niet verwonderlijk zelf de betreffende cameramodules, iets wat voorheen voornamelijk door Sony werd gedaan. We hebben het dan voornamelijk om de 13 megapixel variant die we vandaag de dag in high-end telefoons aantreffen. Samsung wil op het gebied van cameramodules de strijd aangaan met Sony en dat komt de hoeveelheid megapixels in onze toekomstige telefoons alleen maar ten goede. Zoals altijd, niet de hoeveelheid pixels bepaald de fotokwaliteit maar dat is dus blijkbaar wel wat Samsung wil zeggen. Wij wachten de kwaliteit van de kiekjes af voordat we conclusies trekken.

Bron: etnews.com

 • Tags:
 • 16mp
 • samsung

ts S4 zoom

Samsung kondigt cameraphone Galaxy S4 zoom aan na zoveelste lek

Telefoonnieuws ·

Nadat eerder vanochtend een uitvoerige review van de Galaxy S4 zoom gepubliceerd werd heeft Samsung de cameraphone maar officieel aangekondigd. Het was het zoveelste lek over een nog niet aangekondigde telefoon.

We hielden eerlijk gezegd rekening met een release op de 20e van juni maar als vrijwel alles al bekend is van de Galaxy S4 zoom heeft het geen zin om nog langer geheimzinnig te doen. Dit wil niet zeggen dat de S4 zoom geen interessant toestel is. Het is de eerste telefoon met 10x optische zoom (24 - 240 mm) en optische beeldstabilisatie. De CMOS-sensor is 16 megapixels groot en er is een Xenon-flitser aanwezig. De camera is volgens Samsung eenvoudig via de nieuwe Zoom Ring te bedienen.

Samsung Galaxy S4 zoom
De Galaxy S4 zoom is zowel een digitale camera als een telefoon

Dit alles heeft wel een prijs. De Samsung Galaxy S4 zoom is namelijk geen kleine telefoon. Het toestel is 15,4 millimeter dik en weegt 208 gram. Naast ogenschijnlijk uitstekende camerakwaliteiten krijg je een Android 4.2 Jelly Bean op een 4,3 inch qHD-beeldscherm en met een dualcore Exynos-processor op 1,5 GHz.

Photo Suggest en In-Call Photo Share

Bovendien zitten er speciale camerafuncties op het toestel zoals Photo Suggest en In-Call Photo Share waarmee fotobibliotheken van anderen geraadpleegd kunnen worden en via MMS foto's naar anderen gestuurd kunnen worden waarmee je op dat moment aan het bellen bent. Daarnaast krijgt ook de Galaxy S4 zoom functies die we op andere S4-modellen zien zoals Group Play en HomeSync. De Galaxy S4 zoom komt in een 3G en LTE-versie op de markt. Wanneer dit gebeurt en welke adviesprijs hij meekrijgt is nog onbekend.

 • Tags:
 • galaxys4zoom
 • ois
 • samsung

Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy S4 zoom

Afmetingen 125,5 x 63,5 x 15,4 mm
Gewicht 208 gram
Artikelcode SM-SM-C1010
EAN codes 9632587412564, 8806085869158, 8806085803299, 8806085789845, 8806085789791, 8806085788091, 8806085788053, 8806085787971, 8806085787926, 8806085743229, 8806085743212, 2750015011628, 2724276597023
Platform
Android 4.2
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.3 inch, Super AMOLED
Hardware
Camera 16 MP
Processor 1.5 GHz, dual core
Selfiecamera 1.9 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 8 GB (Opslaggeheugen), 1.5 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 2330 mAh, verwisselbaar

Alle Samsung Galaxy S4 zoom specificaties


Alternatieven van de Samsung Galaxy S4 zoom

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy S4 zoom (SM-C1010)
Doro 8031
 Huidig product 
Android4.25.1
Kleurenbeeldscherm4.3 inch, Super AMOLED4.5 inch
Camera16 MP5 MP
Processor1.5 GHz, dual core1.0 GHz, Qualcomm Snapdragon 210, quad core
Selfiecamera1.9 MPVGA camera
4G (LTE)
Intern geheugen8 GB (Opslaggeheugen), 1.5 GB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij2330 mAh, verwisselbaar2000 mAh, verwisselbaar

Volledige vergelijking Samsung Galaxy S4 zoom en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung S4 zoom