Google komt met gepersonaliseerde achterkantjes voor Nexus 5X, 6 en 6P


Voor wie de zwart/wit achterkantjes van de laatste Nexus-toestellen maar wat saai vindt kan binnenkort ook z'n eigen achterkantje samenstellen. De cases van het Google's My Live Case-project beschikken tevens over een camera-sneltoets.

Naast het ontwerpen van een eigen achterkantje, bijvoorbeeld gebaseerd op een foto, brengen de My Live Cases ook een eigen live wallpaper en een snelkoppeling naar de camera via een knop op de achterkant van het hoesje. Voor wie geen inspiratie heeft voor een foto-achterkant kan ook kiezen voor een achterkant van een stadskaart. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor de nieuwste modellen de Nexus 5X en 6P maar ook voor de verouderde Nexus 6.

Google Live Case

De hoesjes beschikken over een geïntegreerde NFC-knop waarmee je de camera-app kunt openen. De hoesjes worden voor een bedrag van 35 dollar aangeboden en zijn helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar. Onduidelijk is nog of dat uiteindelijk wel gaat gebeuren. Ook weten we nog niet of er ondersteuning komt voor meerdere modellen. Vooralsnog richt Google zich op haar eigen Nexus-modellen. De hoesjes kunnen vooral voor de Nexus 5X een uitkomst bieden; die beschikt namelijk in tegenstelling tot de 6P over een vrij gevoelig plastic achterkantje.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel