Apple onthult rode iPhone 7 en 7+, verdubbelt opslag iPhone SE


Apple heeft een nieuwe kleur uitgebracht voor de iPhone 7 en 7 Plus. De (PRODUCT)RED Special Edition onderstreept de alweer 10 jaar lange samenwerking tussen Apple en (RED). Naast een nieuwe kleur komt Apple ook met een nieuwe iPhone SE.

De speciale rode iPhone 7 is ter ere van de samenwerking tussen Apple en (RED); een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van Aids. Apple werkt al zo'n 10 jaar met de organisatie en geeft wel vaker producten in het rood uit, het is nu voor het eerst dat ook een iPhone deze kleur toegewezen krijgt. De iPhone 7 (PRODUCT)RED zal verkrijgbaar zijn in de uitvoeringen 128 en 256 GB.

Apple iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED
De rode (PRODUCT)RED uitvoering

Hiermee is het aanbod kleuren groter dan ooit. Was de iPhone na z'n lancering alleen nog in het zwart verkrijgbaar, inmiddels kun je ook kiezen uit Gold, Rose Gold, Silver en de glimmende Jet Black. Van de iPhone 5C waren zelfs nog meer kleuruitvoeringen beschikbaar. De nieuwe rode kleur zal ook voor de iPhone 7 Plus beschikbaar komen. Overigens is de voorzijde niet rood maar wit. De speciale rode uitvoering is vanaf 24 maart te bestellen en worden eind maart verzonden.

Verdubbeling opslag iPhone SE

Apple had nog meer nieuws, ditmaal over de populaire 4-inch grote iPhone SE. Dit model geniet nog steeds bij een selecte groep iPhone-veteranen de voorkeur boven de grotere modellen. Het was alleen in een relatief kleine geheugenuitvoering beschikbaar; 16 en 64 GB. Apple stuurt beide uitvoeringen met pensioen en verdubbelt het opslaggeheugen naar 32 en 128 GB. Ook deze zijn vanaf 24 maart te bestellen. Prijzen blijven gelijk en beginnen vanaf 489 euro. Uit onze prijshistorie blijkt echter dat daar alweer bijna 90 euro vanaf is.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 7 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 375,00 € 375,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7 Plus


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Space Grey
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel