Apple komt in maart met nieuwe iPhone SE


Traditiegetrouw komt Apple met een keynote in april. Inmiddels gaan de geruchten alweer wild maar over sommige dingen zijn de meesten het eens: er komt een nieuwe iPhone SE. Dit is mogelijk niet wat je bedoelt.

Er komt namelijk geen opvolger van de iPhone SE, er komt alleen een nieuwe versie bij. Een versie met 128 GB welteverstaan. Dat lijkt wat veel voor het compacte 4 inch model dat vooral als instap iPhone bekend staat. Toch kent het toestel een zekere populariteit onder fans van 4 inch grote iPhones. Apple stapte sinds de iPhone 6 over op het grotere 4,7 inch formaat. Op moment van schrijven is de iPhone SE ook het enige 4 inch model dat Apple nog aanbiedt.

Apple iPhone SE goud
De kleinste telg uit de iPhone-familie: de iPhone SE

Winkels in de VS zouden sommige geheugenuitvoeringen van de iPhone SE inmiddels al terugsturen naar Apple. Het gaat dan om de 16 en 64 GB uitvoeringen. Dat is ook niet zo gek; Apple biedt de laatste iPhones ook niet meer aan in de uitvoeringen. Alleen nog 32, 128 en 256 GB. Van de Apple iPhone SE zou dan alleen een 32 en 128 GB uitvoering beschikbaar komen. Een 256 GB uitvoering voor dit instapmodel klinkt niet heel logisch en blijft alleen voorbehouden aan de iPhone 7 en 7 Plus. Of Apple ook andere specificatiewijzigingen in petto heeft voor het model moet nog blijken. De iPhone SE werd in maart van 2016 aangekondigd en kwam eind maart in Nederland op de markt.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Space Grey
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel