Eerder getoond toestel blijkt Motorola Moto Z (2017)


Lenovo kondigde de eerste Motorola Moto Z in juni van 2016 aan. Inmiddels lijkt het hard te werken aan een verbeterde versie voor 2017. Renders van dit vermeende model doken onlangs op inclusief een geheel nieuwe Moto Mod accessoire.

Plaatjes van de opvolger van de Motorola Moto Z lijken eerder al getoond te zijn. Toen leek niemand de link te leggen met de nog onaangekondigde Moto Z (2017). Nu het toestel weer opduikt, ditmaal verkleed om onherkenbaar te maken, in een demonstratie van provider Sprint om gigabit mobiel internet te demonstreren vallen de puzzelstukjes in elkaar. We zien duidelijk een vernieuwde vingerafdrukscanner die ditmaal een stuk ovaler is.

Motorola Moto Z (2017) gamepad Moto Mod
De vermeende Moto Z (2017) met gamepad Moto Mod

In de test bij Sprint wordt duidelijk dat Lenovo een Snapdragon 835-processor gebruikt om de gigabit snelheden te halen. En daarmee verklapt het meteen al één belangrijke eigenschap van de aankomende Moto Z (2017). Niet alleen krijgt hij de nieuwste en snelste chipset van Qualcomm, het gaat om een absoluut high-end vlaggenschip. Daarmee volgt de Moto Z (2017) de lijn die Lenovo inzette met de eerste Moto Z. En getuige de eerder getoonde gamepad Moto Mod blijft het toestel haar modulaire functies behouden. Daarmee is Lenovo/Motorola één van de weinig 'grote' namen die blijft vasthouden aan modulair. LG stopte er na een kort uitstapje mee en ook Google lijkt haar modulaire ambities stop te hebben gezet.

(via)


Prijsvergelijker Motorola Moto Z
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
32 GB
€ 420,24 € 420,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto Z


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel