Zwarte Huawei P10 nu verkrijgbaar


Goed nieuws voor Huawei-fans en Leica-fanatici; de nieuwe P10 is vanaf vandaag leverbaar in Nederland. Het gaat voorlopig alleen om de zwarte uitvoering, op de blauwe, gouden en zilveren uitvoering moet nog even gewacht worden.

De zwarte uitvoering van de P10 met 64 GB aan opslaggeheugen ligt vanaf vandaag in de winkel, onder andere bij Belsimpel, Mobiel.nl, T-Mobile en Bol.com. Het toestel ligt daarmee eerder in de winkel dan verwacht. De pre-order periode duurt nog tenminste een dag tot 24 maart. Wie voor die datum een exemplaar koopt krijgt naast de Huawei P10 ook een Leica Sofort instant-camera cadeau.

Huawei P10 zwart
Zwarte Huawei P10 nu te koop

Huawei bestede tijdens de presentatie van de P10 opvallend veel aandacht aan de verschillende kleuruitvoeringen. Waaronder de groene was een interessante toevoeging. Die kleur hebben wij nog nergens voorbij zien komen. De blauwe, zilveren en gouden wel maar die zijn nog niet verkrijgbaar. Ook de eveneens aangekondigde Huawei P10 Plus is nog niet verkrijgbaar. Beide toestellen zijn vlaggenschepen en beschikken over een dubbele Leica-camera achterop. Er is dit jaar zelfs een derde Leica-camera; ook de selfiecamera krijgt ditmaal het Leica-label.


Prijsvergelijker Huawei P10
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Silver
€ 395,42 € 395,42   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P10


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel