Samsung Galaxy S8 vroegtijdig in Nederlandse webshop verschenen


Een Nederlandse webshop heeft nog voor de officiële aankondiging de Samsung Galaxy S8 opgenomen. Het is vrij ongebruikelijk om nog voor de release onofficiële producten toe te voegen. De Galaxy S8 moet los een stevige 805 euro gaan kosten.

Of 2Call hiermee bevestigt dat de Samsung Galaxy S8 daadwerkelijk los 805 euro moet gaan kosten of dat 2Call zich simpelweg baseert op bestaande geruchten is nog onduidelijk. De Galaxy S7 had ten tijden van zijn release een adviesprijs van 699 euro. Hiermee lijkt de S8 flink duurder te gaan worden dan zijn voorganger. Die geruchten gingen overigens al langer maar lijken nu althans voor Nederland bevestigd te zijn.

Samsung Galaxy S8 bij 2Call

De Samsung S8 moet zijn 100 euro duurdere prijskaartje gaan verantwoorden door een nieuw type beeldscherm dat vrijwel de gehele voorzijde beslaat. Dit zogenaamde 'Infinity Display' zal bij de zijkanten gebogen zijn en kent boven en onder nauwelijks een schermrand. Hiermee lijkt het qua ontwerp erg op de LG G6, al heet het scherm daar FullVision. Welke functie Samsung aan het scherm wil geven zal woensdag 29 maart blijken, dan wordt het toestel officieel onthuld. LG zei tijdens haar introductie dat het allesomvattende FullVision-scherm vooral ideaal is voor het consumeren van content waar je extra in op gaat. Het elimineren van schermranden stelt fabrikanten ook in staat om grotere schermen in kleinere telefoons te plaatsen; jarenlang een tegenstrijdige wens van consumenten.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Midnight Black
€ 249,00 € 249,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel