Apple iPhone SE 2 mogelijk tijdens WWDC 2018 aangekondigd


We hebben weer een wild gerucht binnen over de iPhone SE 2; het mogelijk nieuwe 4-inch model van Apple. De in 2016 aangekondigde iPhone SE zou namelijk in 2018 een opvolger kunnen krijgen en die zou tijdens het aankomende WWDC-event in juni aangekondigd worden. Kan, want er is nog heel erg veel onduidelijk.

We horen al langer geruchten over een mogelijke opvolger van de iPhone SE. Er zijn nog altijd fans van 4-inch grote iPhones en Apple wil die niet verliezen. Dat klinkt logisch maar of een iPhone SE 2 net zo logisch klinkt staat voor ons nog niet helemaal vast. QQ denkt daar heel anders over en denkt zeker te weten dat Apple tijdens begin juni gedurende het WWDC-event de iPhone SE 2 wereldkundig zal maken. Een kleintje iPhone met toch een iets groter scherm van 4,2 inch.

Apple iPhone SE
Nieuwe iPhone SE achter de horizon?

Binnenin zou een Apple A10 Fusion processor te vinden zijn die Apple met de iPhone 7 introduceerde. Dat en de 2 GB aan werkgeheugen moet het toestel lekker vlot maken. Fans van de fysieke homeknop met vingerafdrukherkenning kunnen opgelucht ademhalen; ook die lijkt aanwezig. Volgens de geruchten dan want bevestigd zijn die allerminst. Er zou ook nieuws zijn over de behuizing. Stapte Apple onlangs nog over op een volledig glazen behuizing om draadloos laden mogelijk te maken; de iPhone SE 2 zou het juist houden bij een metalen achterkant. Verwacht - als het toestel echt uitkomt - dus geen draadloze oplaadmogelijkheid. Je hoort het al; er zitten nogal wat mitsen en maren aan dit verhaal. Wij plaatsen daarom dit gerucht voorlopig even in onze voorraadkast bij het zout. Al laten we ons graag positief verrassen.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Space Grey
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel