Wederom geruchten over nieuwe Apple iPhone SE 2


Komt Apple in 2018 met een opvolger van de iPhone SE? Er zijn nog altijd fans van een 4 inch kleine telefoon dus misschien wel. De geruchtenmachine draait intussen op volle toeren.

Al sinds de iPhone 6 heeft Apple min of meer afscheid genomen van 4 inch kleine iPhones. Weliswaar verkoopt het nog de iPhone SE via haar eigen webshop, dat model kwam in maart van 2016 uit en is sindsdien niet meer geüpgraded. Het biedt een soort van alternatief voor mensen voor wie 4,7 inch of meer te groot is of wie een relatief betaalbare iPhone wil met relatief moderne specs. Op zich zijn er nog altijd mensen te vinden die daar behoefte aan hebben en dus klinkt een iPhone SE 2 niet onlogisch.

iPhone SE
Klein maar fijn; de iPhone SE is nog altijd populair

Volgens sommige geruchten zou het Indiase Wriston deze iPhone SE2 mogen maken. Daarmee hoopt Apple tevens de Indiase overheid te paaien om beter toegang te krijgen tot de Indiase markt. Die is gigantisch en biedt nog voldoende goeimogelijkheden. Als de geruchten van het Taiwanese CENS kloppen dan komt de SE2 in de eerste helft van 2018 uit met een A10 Fusion-processor, 2 GB aan RAM-werkgeheugen, 12 megapixel hoofdcamera, 5 megapixel selfiecam en 1700 mAh batterij. Qua geheugenuitvoeringen zijn er modellen van 32 en 128 GB. Of Apple ook bij de iPhone SE2 afscheid zal nemen van de 3.5mm audio-jack en Touch ID is afwachten en puur speculatief.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel