Ook render achterkant Samsung Galaxy S7 en S7 edge online


Beide kanten van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn nu bekend. Nadat @evleaks eerder al de voorzijde en uitnodiging had gepubliceerd maakt hij nu ook de achterkant bekend. Wat kan dit ogenschijnlijk simpel plaatje ons vertellen?

De zilverkleurige ring rondom de cameramodule lijkt verdwenen. Eerder al ging het gerucht dat de cameramodule van de S7 en S7 edge niet meer buiten de behuizing uitsteekt. Ook de flitser en wat lijkt op een hartslagsensor lijkt gewoon weer aanwezig te zijn. Ook bij de S6 en S6 edge zitten deze rechts van de camera. Nieuw is dat Samsung de typenummers prominent op de achterkant plaatst.

Samsung Galaxy S7 en S7 edge achterkant
De S7 en S7 edge

Ook lijkt de achterkant van beide toestellen licht gebogen te zijn. Bij de S6 edge was bij alleen het scherm aan de randen gebogen. Van de S7 wordt gezegd dat juist de achterkant dit gebogen effect heeft. Hoe @evleaks precies aan z'n informatie komt in onbekend. Feit is wel dat hij vaker met informatie komt die achteraf waar blijkt te zijn. De uitnodiging voor dit Unpacked-event kwam nagenoeg volledig overeen met de uitnodiging die Samsung afgelopen maandag verstuurde. Dat geeft te denken dat ook deze renders het bij het juiste eind hebben. Samsung kondigt op 21 februari naar alle waarschijnlijkheid deze Galaxy S7 en S7 edge aan voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Vorig jaar paste het een soortgelijke strategie toe. Van de S7 wordt gezegd dat hij qua uiterlijk weinig afwijkt van de bestaande S6 maar dat de camera-eigenschappen er flink op vooruit zijn gegaan.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel