Opgedoken Samsung Galaxy J7 (2016) belooft lange accuduur te hebben


Er is bewijs opgedoken van de Galaxy J7 (2016) van Samsung. Het zou hier gaan om een grote Android-smartphone met een opvallend grote batterij. Bovendien zou deze J7 (2016) een eigenschap krijgen die nog geen ander J-model heeft.

Samsung heeft vorig jaar nooit de moeite genomen om de aangekondigde Galaxy J7 hier uit te brengen. Het 5,5 inch grote toestel is hier dus vrij onbekend. Wel kwam het kleinere broertje de J5 uit. Of Samsung hier wel de Galaxy J7 (2016) uit zal brengen moet nog blijken. Samsung is er in ieder geval druk mee bezig zo bleek uit code die op GitHub was geplaatst. Daaruit valt af te leiden dat het 5,5 inch grote toestel een flinke 4.300 mAh grote batterij krijgt. Dat is 1.300 mAh meer dan de eerste J7.

Samsung Galaxy J7
De opvolger van de Galaxy J7 kent mogelijk een lange adem

Ook nieuw is een vingerafdrukscanner in de homeknop. Nog nooit kreeg een model uit de Galaxy J-serie een dergelijke afdrukscanner. De J-serie mag dan wel een betaalbare instapserie zijn, de Galaxy J7 (2016) krijgt flinke specificaties mee. Denk aan 3 GB werkgeheugen en een behoorlijke Snapdragon 652-processor met acht cores, 13 megapixel camera en 5 megapixel selfiecam. Overigens zijn er ook geruchten die spreken over een eigen Exynos 7870-processor. Mogelijk gebruikt Samsung beiden maar voor heel andere markten. Samsung kondigde de Galaxy J7 in juni van 2015 aan dus mogelijk duurt het nog even voordat we ook de J7 (2016) mogen begroeten.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel