Render toont smalle Sony Xperia C6


Meestal krijgen we eerst de renders te zien en daarna als we geluk hebben een geheim kiekje van een nog onaangekondigd toestel. Ditmaal is het andersom. Nadat we begin 2016 al foto's zagen van de Sony Xperia C6 is het nu de beurt aan de renders.

Zoals wel vaker bij @onleaks kijken we hier niet naar de officiële renders maar naar een CAD-render gebaseerd op de fabrieksschema's. Net als bij de eerder opgedoken foto's zien we nagenoeg geen schermrand. Dat was destijds ook al bij de Xperia C5 Ultra het geval. Dat was echter nog een ware selfie-telefoon, of dat bij deze C6 ook het geval is valt te bezien.

Sony Xperia C6
De Sony Xperia C6

We zien geen noemenswaardig grote selfiecamera zoals destijds wel bij de C5 was. Ander 'nieuwigheidje' is de locatie van de hoofdcamera. Deze zit nu helemaal in de hoek. Sony gebruikt die plek vaker maar bij de Xperia C5 zat de camera nog precies in het midden. Volgens eerdere berichten krijgt de Sony Xperia C6 een 5,5 inch groot met resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Qua processor kan de C6 rekenen op een MediaTek Helio P10-processor met acht kernen. Het lijkt voor de hand te liggen dat Sony de Xperia C6 meeneemt naar Barcelona voor het aankomende Mobile World Congress eind februari. Een garantie is dat echter niet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel