Onaangekondigde Sony Xperia C6 met dunne schermrand verschenen


Nog een paar weken en dan start de grootste telecombeurs ter wereld. Het ligt voor de hand dat fabrikanten hier een aantal nieuwe producten wil laten zien. Sony bijvoorbeeld en mogelijk is deze Xperia C6 daar wel één van.

Opvallend aan deze vermoedelijke Xperia C6 is dat het toestel geen noemenswaardige schermranden heeft. Los daarvan heeft Sony een bijzondere kleur in gedachten voor het toestel. De foto lijkt te suggereren op een soort Rosé Gold maar het zou ook aan de belichting van de foto kunnen liggen. Volgens dezelfde bron beschikt de C6 over een ruim 5,5 inch scherm met Full HD-resolutie en een octa-core processor van MediaTek.

Sony Xperia C6

Overigens beschikt ook de Xperia C5 Ultra over verwaarloosbare schermranden dus de C6 pakt dat stokje moeiteloos over. Een reguliere C5 kondigde Sony nooit aan maar het bracht in mei van 2015 wel de Xperia C4 uit. Qua typenummers oogt het daarom niet helemaal logisch. We zijn benieuwd met welk verhaal Sony komt als ze dit toestel inderdaad tijdens het MWC eind februari in Barcelona aankondigen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel