Plaatjes Samsung Galaxy J1 (2016) tonen 2-kleurige voorkant


Het is best knap dat vrijwel alle telefoons op elkaar lijken. Samsung heeft nu wat verzonnen om toch wat verschil aan te brengen. De toekomstige 2016-editie van de Galaxy J1 krijgt een voorzijde bestaande uit twee kleuren.

Onderstaande afbeeldingen zijn gepubliceerd door @evleaks die het lekken nog niet verleerd is. We zien een klein toestel dat naast een volledig zwarte (al zou het ook zeer donkerblauw kunnen zijn) ook verkrijgbaar zal zijn in het goud en wit. Bij die laatste twee uitvoeringen blijft het scherm en een deel daarboven zwart. Voordeel hiervan is dat een optisch grotere telefoon ontstaat.

Samsung Galaxy J1 (2016) kleuren

De huidige Galaxy J1 heeft een scherm van 4,3 inch wat vandaag de dag als compact omschreven wordt. Hoe groot het scherm in de J1 (2016) weten we niet maar erg veel zal het niet verschillen. Verder kent het nieuwe model niet erg veel optische verschillen. De locatie van enkele sensoren is gewijzigd maar daar houdt het ook wel op. Samsung bracht onlangs ook een 2016-editie van de Galaxy A-serie uit. Wanneer deze Galaxy J1 (2016) wordt aangekondigd is gissen. De eerste J1 werd in januari aangekondigd dus mogelijk volgt aan introductie snel. Het is alleen wel goed mogelijk dat we de J1 2016 hier nooit zullen aantreffen. Samsung brengt hier geen telefoons meer uit goedkoper dan 150 euro.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy J1 (2016)

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy J1 (2016)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy J1

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy J1


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel