Lanceerdatum Samsung Galaxy S7 en S7 edge getipt voor 21 februari


Dezelfde bron die ons de eerste renders van de vermeende Galaxy S7 en S7 edge gaf komt nu met de officiële uitnodiging voor het Unpacked-event. Het begint er zo langzamerhand op te lijken dat er weinig over blijft voor Samsung om te onthullen.

Eerder klonk al de datum zondag 21 februari in de wandelgangen als lanceerdatum van de Galaxy S7 en S7 edge. Dat is precies een dag voor het Mobile World Congress-event in Barcelona. Een plek waar Samsung vorig jaar de Galaxy S6 en S6 edge aankondigde. Niet geheel toevallig ook precies één dag voordat het MWC begon. Terwijl andere fabrikanten hun uitnodiging al de deur uit hebben gedaan moet Samsung die nog versturen.

Samsung Unpacked 2016

Evan Blass, dezelfde man die afgelopen weekend de eerste renders van het nieuwe vlaggenschip publiceerde lijkt Samsung voor te zijn. Hij heeft naar het blijkt al de officiële uitnodiging op zijn Twitter-account geplaatst. Er lijkt op deze manier weinig over te blijven voor Samsung. We verwachten overigens ieder moment een uitnodiging van Samsung dus dan zal blijken of de uitnodigingen overeenkomen. Als dat het geval is dan stijgt ook meteen de betrouwbaarheid van de eerder geplaatste renders. Die lijken namelijk dezelfde huisstijl te gebruiken. Zoals gezegd kan een uitnodiging ieder moment komen dus we wachten rustig af.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel