Achterkant toont vermeende Huawei P20 Plus met drie camera’s


Wat doe je om vandaag de dag extra op te vallen? Dan voorzie je de achterkant van je nieuwe mobiel van maar liefst 3 camera's. Zoiets moet bij Huawei besproken zijn toen ze de Huawei P20 Plus bedachten. Plaatjes van het toestel duiken vandaag op, tenminste van de achterkant.

Dat Huawei werkt aan een toestel met driedubbele camera is geen geheim meer. Nadat eerder al plaatjes van de Huawei P20 verschenen met een dubbele camera, lijkt duidelijk dat we vandaag naar een ander toestel kijken. Vermoedelijk de P20 Plus, waarbij Plus klaarblijkelijk staat voor drie camera's. Huawei werkt hiervoor mogelijk samen met Leica, net als bij diens voorgangers zoals de P10.

Huawei P20 Plus

We zien naast een dubbele cameramodule onderaan nog een derde wat eenzaam gepositioneerd zijn. We weten ook nog niet welke functie de 3e camera-sensor heeft dus mogelijk heeft Huawei daar een goede bedoeling voor. Het ziet er nu (zonder uitleg) wat gek uit als je het ons vraagt. Deze P20 Plus zal naast de P20 gevoerd worden die zoals eerder gezegd over een dubbel camera-systeem beschikt. Mogelijk zit er ook een verschil in schermformaat tussen beiden. Wel gelijk op beide modellen; de LED-flitser die uit 4 elementen lijkt te bestaan. Dat moet zeer goed belichte foto's opleveren. Huawei kondigt naar alle waarschijnlijkheid de P20 Plus alsmede de P20 aan tijdens een speciaal event in Parijs volgende maand. Op 27 maart weten we hopelijk meer.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws