Apple Watch 2 verschilt mogelijk minimaal


Er gaan momenteel de wildste geruchten rond over de opvolger van de Apple Watch. Diens opvolger zou in maart komen maar anderen zeggen weer van niet. Nu lijkt de Apple Watch 2 slechts een kleine update te worden.

Het is tot Apple de opvolger van de Watch aankondigt onduidelijk welke richting Apple op wil met het horloge. Het draagbare iDevice kende een vliegende start, liep in populariteit terug en ging met name rond de feestdagen juist weer heel hard. De Apple Watch 2 krijgt volgens de laatste berichten alleen een camera mee. Verwacht geen drastisch verbeterde batterijduur, nieuwe fitness tracking en/of stand alone-functionaliteit.

Apple Watch 1e generatie
De 1e generatie Apple Watch

Dat schrijft Techcrunch in een nieuwe publicatie. In plaats van een Apple Watch 2 zouden we wat dat betreft beter kunnen spreken van een Apple Watch 1.1. Geruchten over een Apple Watch met FaceTime klinken al sinds juni 2015. Diverse toeleveranciers zouden intussen begonnen zijn met de fabricage van het horloge. Apple kondigde de eerste Watch aan in september 2014 samen met de iPhone 6. Het slimme horloge ging echter pas vanaf eind april het jaar daarop in de verkoop. Het zou voor de hand liggen als Apple een jaar verschil laat tussen het eerste en tweede model, maar definitief is het niet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel