Batterijduur Samsung Galaxy S7 “spectaculair verbeterd”


Volgens een gerucht van een doorgaans betrouwbare bron zou de accuduur van de Galaxy S7 er flink op vooruitgegaan zijn. In een test zou het nieuwe vlaggenschip van Samsung zelf een 17 uur video kunnen tonen op maximale schermhelderheid.

Als dat inderdaad zou kloppen dan zou Samsung een absoluut record neerzetten binnen deze telefooncategorie. De huidige Galaxy S6 houdt het krap een dag vol bij normaal gebruik en daarvan komt de schermtijd niet eens in de buurt van de hier genoemde 17 uur. Laat staan op de maximale schermhelderheid. Hoe dit Samsung zou lukken is onbekend. Volgens eerdere geruchten is de batterijcapaciteit van de S7 slechts 17% groter.

Samsung Galaxy video afspelen
De huidige generatie Galaxy komt niet eens in de buurt

Het is onduidelijk van welke processor de Galaxy S7 gebruikmaakt in de claim van Eldar Murtazin. Samsung zou zowel van de Snapdragon 820 van Qualcomm als de eigen Exynos 8890 gebruik willen maken. Het lijkt niet aannemelijk dat er tussen beide chips een erg groot verschil zit. Wij adviseren om dit bericht met een korreltje zout te nemen. Het is namelijk een wel erg groot verschil met het huidige vlaggenschip. Nu kent Android 6.0 Marshmallow wel de nodige verbeteringen maar die zouden dit verschil niet kunnen verklaren. Het wachten is toch echt op de eerste reviews van het toestel. De lancering van de Galaxy S7 staat mogelijk gepland voor eind februari dus die tests worden niet voor maart verwacht.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel