Benchmark Samsung Galaxy S7 ‘bevestigt’ deel specificaties


Er is een benchmark verschenen van de vermoedelijke Samsung Galaxy S7. Het vlaggenschip van Samsung krijgt een aantal herkenbare specificaties zo lijkt de benchmark van AnTuTu te verklappen.

Een deel van die specificaties klonken eerder ook al. Het gaat dan om het 5,1 inch scherm met Quad HD-resolutie. Dat komt overeen met de huidige Galaxy S6. Waar het verschilt is de camera. Daar gaat de resolutie omlaag naar 12 megapixel. Dat is niet per se verkeerd. Samsung lijkt namelijk voor een exemplaar te gaan die veel beter in het donker is. Voorop zit juist een 5 megapixel selfiecam. Ook de huidige S6 beschikt over een dergelijke resolutie.

Samsung Galaxy S7 AnTuTu

De AnTuTu-benchmark zegt ook iets over de toegepaste processor. Er wordt gerept over een Snapdragon 820 van Qualcomm. Vorig jaar past Samsung nog haar eigen Exynos-chip toe, komend jaar zal het bedrijf de ene helft met een Snapdragon uitrusten en het andere deel met een Exynos. Tot slot meldt AnTuTu dat het werkgeheugen uitkomt op 4 GB. Dat is een verruiming. De Galaxy S6 moest het nog met 3 GB stellen en sommigen klaagden dat dit te weinig was. Of dit daadwerkelijk de specificaties zijn van de Samsung Galaxy S7 moet blijken. Samsung heeft het toestel nog niet aangekondigd. Mogelijk gebeurd dit 21 februari al moet die datum nog bevestigd worden. Naast deze 5,1 inch variant komt er ook een grotere 5,7 inch van de S7 uit met een gebogen Edge-scherm.

Afbeelding: NoWhereElse


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
White Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
White Refurbished
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel