“Toekomstige Samsung Galaxy S20 doet aan 8K-video”


Net nu je wellicht thuis een 4K TV hebt komt Samsung mogelijk alweer met de opvolger. Vooralsnog heb je dus helemaal niets aan 8K maar de toekomstige Samsung Galaxy S20 kan video alvast wel in deze absurd hoge resolutie opnemen.

Plaats deze onder de noemer; 'marketing key points'. Je hebt er niets aan maar het staat zo leuk in advertenties. Het moet mensen overtuigen om toch voor de S20 te gaan in plaats van Apple's nieuwste. Dat je geen scherm hebt om 8K-video op terug te kijken maakt niet uit. Want vooralsnog liggen 8K TV's niet in de winkel. Sterker nog, er wordt nog praktisch niets op TV uitgezonden in 4K.

Samsung 8K TV
Zelfs het aanbod van Samsung 8K TV's is nog erg schaars

Maar goed, de camerasensor van de toekomstige Galaxy S20 kan er mee overweg dus waarom geen gebruik van maken? Geen wonder ook want naar verwachting gaat het om een 108 megapixel sensor. Die hoge resolutie heeft een prijs; je schiet maximaal 30 frames per seconden. Het is op YouTube inmiddels al mogelijk om video te uploaden in 8K dus helemaal niets heb je er ook weer niet aan.

Codenaam Hubble

Verwacht wordt dat Samsung flink op de camera-eigenschappen van de S20 wil inzoomen. Hij krijgt zelfs als codenaam ‘Hubble’; een verwijzing naar de ruimtetelescoop van NASA. Naast een indrukwekkend hoge resolutie zou de Samsung Galaxy S20 uitblinken in nachtfotografie en zelfs de sterrenhemel kunnen vastleggen. Ook verder inzoomen wordt genoemd als mogelijke nieuwe feature. Verwacht Samsung's nieuwe vlaggenschip ergens begin 2020 op de markt.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S20 4G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Cloud Blue Refurbished
€ 272,99 € 276,98   Bekijk
bol.com Partner
Cosmic Grey
€ 489,95 € 489,95   Bekijk
Amazon
Green
€ 658,45 € 658,45   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S20 4G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel