Renders tonen Samsung Galaxy Note 10 Lite en S10 Lite


Na wat schetsen en specificaties lijken we eindelijk officiële afbeeldingen binnen te hebben van de aankomende Galaxy Note 10 Lite en S10 Lite. De uiteindelijke naam is nog niet bekend dus daarover bestaat nog even onduidelijkheid. Maar over het uiterlijk dus niet meer.

Beide toestellen lijken sterk op elkaar. Niet gek ook want ze omarmen Samsung's nieuwe ontwerpstijl; rechthoekig met strakke lijnen, uitersts dunne schermranden, gecentreerde punch-hole voorop en een opvallend rechthoekig en uitstekend camera-eiland achterop. Verwacht dat meer Samsung Galaxy's er in 2020 zo uit komen te zien.

Samsung Galaxy Note 10 Lite and Galaxy S10 Lite
Vermeende Note 10 Lite en S10 Lite

Vooralsnog weten we niet wat Samsung's bedoeling is met deze Note 10 Lite en S10 Lite. We hebben immers al een goedkope S10 in de vorm van de S10e. En bovendien staat de S20 alweer in de startblokken.

"22 maart"

Toch lijkt de benaming 'Lite' niet helemaal recht te doen aan z'n specificaties. Zo wordt verwacht dat de S10 'Lite' een Snapdragon 855 meekrijgt met 8 GB aan werkgeheugen. Daarmee is het zeker geen lichtgewicht. Verwacht een soortgelijke configuratie ook bij de Note 10 Lite onder de motorkap. De bron wijst ons verder op de datum "22 maart" op het homescreen van beide toestellen. Mogelijk is het een verwijzing naar de lanceerdatum, mogelijk is het een afleidingsmanoeuvre.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel