Samsung Galaxy S10e

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy S10e (G970F)

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy S10e waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10e verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S10e in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy S10e

De Samsung Galaxy S10e, eerder ook wel S10 Lite, is een model dat genoemd wordt als mogelijk derde model in de nog aan te kondigen S10-serie. Samsung kondigt die pas begin 2019 aan dus alle hier genoemde informatie kan nog veranderen. Mogelijk wordt deze S10 Lite een eenvoudiger model en daardoor betaalbaarder dan z'n meer volwaardige broers; de S10 en S10+.

Het is niet ondenkbaar dat de Samsung Galaxy S10 Lite achterop een enkele camera krijgt terwijl de reguliere S10 achterop twee krijgt en de S10+ zelfs drie. Ander verschil is de toegepaste schermtechniek. Samsung past waarschijnlijk wel een Infinity O-scherm toe maar deze is vermoedelijk plat tegenover gebogen bij de S10 en S10+. Infinity O staat voor een volledig scherm met nauwelijks schermranden en alleen een ronde uitsparing voor de selfiecamera. Dit zou dan Samsung's eigen alternatief zijn voor de gehate notch.

Op 14 november 2018 ontstond het gerucht dat de goedkopere variant van de S10, deze S10 Lite, een vingerafdrukscanner in de zijkant krijgt. Dat lijkt een gekke plek voor Samsung maar ze hebben het recent al vaker gedaan. Zowel de reguliere S10 als de grotere S10+ krijgen een vingerafdrukscanner in het scherm. Waarom Samsung voor de zijkant kiest en niet gewoon de achterkant zoals bij de S9 is onbekend.


Vragen en antwoorden over de Samsung S10e