Witte Microsoft Lumia 550 nu in Nederland verkrijgbaar


Microsoft's instaptelefoon met Windows 10 ligt vanaf vandaag in de winkel. Voorlopig zul je het wel met de witte uitvoering moeten stellen, de zwarte variant volgt later. Het toestel is nog mondjesmaat verkrijgbaar, wij sommen op waar.

Dat de Microsoft Lumia 550 juist nu in de winkel ligt is niet toevallig, Microsoft kondigt vandaag aan dat het toestel in diverse landen voor het eerst verkrijgbaar is. Volgens Microsoft biedt de Lumia 550 een volwaardige en betaalbare Windows 10-ervaring. En voor een instapmodel beschikt de 550 over een redelijk 4,7 inch met HD-resolutie. Eerder al kwamen de Lumia 950 en 950 XL beschikbaar die in tegenstelling tot deze Lumia 550 wel over de Continuum-functie beschikken.

Microsoft Lumia 550

Windows 10 biedt als voordeel dat je bestanden die je op je PC begonnen bent kunt afmaken op een Windows 10-telefoon. Dat komt omdat je bestanden dankzij de OneDrive-opslagdienst overal kunt bereiken en bewerken. De bekende Office-programma's zoals Word en Excel zijn ook gewoon op deze Lumia 550 beschikbaar. En doordat het toestel snel 4G-internet ondersteunt hoef je niet lang op je bestanden te wachten. Hier en op het scherm heeft Microsoft dus duidelijk niet bezuinigd, dat valt niet helemaal te zeggen over de camera. Die is 5 megapixel en schiet maximaal HD-video. Full HD zit er dus niet in. Ook de Qualcomm Snapdragon 210-processor geldt als instap. De batterij is gelukkig wel gewoon verwisselbaar en het geheugen kan zelf uitgebreid worden. De witte Lumia 550 is vanaf nu verkrijgbaar onder andere bij Studentmobiel.nl, Typhone en Gsmeasy.nl.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel