Apple komt met eigen batterijhoesje

· 1 reactie


Voor wie het geen probleem vindt om met een dikke bult op z'n iPhone 6 of 6s rond te lopen maar wel graag een batterijduur van 25 uur wil hebben heeft Apple nu een speciaal batterijhoesje gemaakt.

Omdat Apple het belangrijker vindt om dunne iPhones te maken in plaats van dikke batterijen is de accuduur van de iPhone niet bepaald geweldig. Mensen die de dag wel rond komen gebruiken hem simpelweg te weinig. Apple heeft daar nu wat op gevonden en brengt nu een eigen batterijhoesje uit. De dikte van je iPhone wordt er bijna door verdubbeld maar daar krijg je dan wel ruim een dag aan accu voor terug.

Apple Smart Battery Cover

Dergelijke hoesjes van accessoiremakers hadden we al langer. Apple hield zich er gewoon afzijdig van. Inmiddels hebben we er dus één met een Apple-logo op de achterkant die verkrijgbaar is in de kleuren White en Charcoal. Gebruikers met een gouden of rose gold iPhone hebben pech. Je schuift vervolgens je iPhone 6 of 6s van boven in het hoesjes en onderop zit gewoon een Lightning-poort om hem in een dock te stoppen of om ze gelijktijdig op te laden. Zoals gebruikelijk bij Apple moet je flink betalen voor het hoesje; in de VS kost de Smart Battery Case 99 dollar. Dat zal hoogstwaarschijnlijk ook de minimale europrijs gaan worden. Of Apple binnenkort ook met een dergelijk hoesje komt voor de iPhone 6s Plus is onduidelijk. Dat hangt vast af van de populariteit van dit hoesje.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Azerty
16 GB Gold Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel