Microsoft Lumia 950 vanaf 20 november in de verkoop


Bronnen melden aan Windows Central dat AT&T vanaf vrijdag 20 november de Microsoft Lumia 950 gaat verkopen. Nederlandse webshops houden het voorlopig op 3 december, dat is net geen twee weken later dan de VS-lancering.

Microsoft lijkt er op gebrand om de VS-lancering van de Lumia 950 eerder te laten plaatsvinden vanwege Black Friday dat dit jaar op 27 november valt. Vanaf vrijdag 20 november zou in ieder geval telco AT&T het toestel aanbieden, zo schrijft Windows Central. Twee later zal het toestel ook hier naar alle waarschijnlijkheid in de winkel verkrijgbaar zijn. Microsoft had graag een eerdere lancering gezien maar het liep vertraging op vanwege het afkrijgen van Windows 10 voor telefoons. Windows 10 voor PC's kwam eind juli 2015 uit.

Microsoft Lumia 950
Nog even en ook jij kunt een Lumia 950 vasthouden

Mensen die geïnteresseerd zijn in de grotere Lumia 950 XL moeten mogelijk nog iets langer geduld hebben. Die komt niet samen met de 950. Enkele Nederlandse shops melden een eerste verkrijgbaarheid van 5 december. Voor ons geldt dus dat je niet veel langer hoeft te wachten. Samen met de Lumia 950 en Lumia 950 XL worden ook de Display Dock-accessoires verwacht. Hiermee is het toestel aan een externe monitor en toetsenbord/muis te koppelen waardoor een nagenoeg volwaardige PC ontstaat.


Prijsvergelijker Microsoft Lumia 950

Toon alle aanbiedingen van de Microsoft Lumia 950


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel