Microsoft haalt demomodellen Lumia 950 XL uit winkels


Microsoft heeft in de VS demomodellen van de Lumia 950 XL uit haar eigen winkels gehaald, naar eigen zeggen om de ervaring te verbeteren. Mogelijk krijgen de toestellen een nieuwe build maar er zijn ook geruchten over hardwareproblemen.

Microsoft ondervindt de nodige problemen met het op de markt brengen van de Lumia 950 en 950 XL. In de VS zou aanbieder Verizon naar verluidt de toestellen op haar netwerk willen blokkeren. Pijnlijk want Verizon is één van de grootste telecomproviders in de VS. Maar de problemen lijken nog niet voorbij want het verwijderen van demomodellen uit haar eigen winkels belooft ook weinig goeds.

Microsoft Lumia 950 XL in de winkel
Deze is tijdelijk even uit roulatie

Microsoft gebruikt voor de Lumia 950 XL de Snapdragon 810; een processor waar al veel fabrikanten oververhittingsproblemen mee ondervinden. Microsoft denkt dit opgelost te hebben door het inbouwen van Liquid Cooling. Juist dat het bedrijf alleen het model met de Snapdragon 810 terugroept doet het ergste vermoeden. In enkele reacties die Microsoft heeft doen laten uitgaan hoeven we ons echter geen zorgen te maken. Er zou onderhoud plaatsvinden en de release begin december zou niet in gevaar zijn. Vorige week maakte NieuweMobiel.NL bekend dat de 950 en 950 XL vanaf 6 december in Nederland verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van respectievelijk 599 en 699 euro.

Bron: Neowin.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel