Binnenkort ook cover van leer voor Microsoft Lumia 950 en 950 XL


Microsoft kondigde onlangs de Lumia 950 en Lumia 950 XL aan met voor sommigen een teleurstellende behuizing van voornamelijk plastic. Dit hoeft niet meteen een probleem te zijn want accessoire-fabrikant Mozo komt binnenkort met alternatieve back covers.

Microsoft is momenteel één van de weinig fabrikanten die haar vlaggenschepen uitrust met een verwisselbare achterkant van plastic. Dat heeft voordelen want je kunt eenvoudig bij de batterij en er is in de Lumia 950 en 950 XL ruimte voor een extra geheugenkaartje. En omdat Microsoft de maten van die achterkant heeft doorgegeven aan accessoire-maker Mozo krijgen we binnenkort ook achterkantjes van leer. Komt het toch nog goed.

Mozo cover voor Microsoft Lumia 950 XL

De covers van het Finse Mozo staan de werking van draadloos opladen en NFC niet in de weg en worden momenteel als pre-order aangeboden voor een bedrag van rond de 50 euro. Beschikbare kleuren is nog onduidelijk maar wit, zwart en rood staan sowieso op de lijst. Naast de 950/950XL komen er ook voor de Lumia 550 alternatieve achterkantjes. De afbeeldingen die Mozo zelf heeft vrijgegeven lijkt te wijzen op back covers van plastic en dus niet van leer.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel