Motorola Moto G Turbo Edition is krachtiger Moto G (2015)


De halverwege 2015 aangekondigde Moto G krijgt nu al een update van Motorola/Lenovo. Blijkbaar was het toestel niet krachtig genoeg want er is nu al een variant van uitgebracht met een krachtiger Snapdragon 615.

Motorola bracht de Moto G (2015) nog uit met een Snapdragon 410 op 1,4 GHz. Dat is een quadcore exemplaar. De nieuwe Moto G Turbo Edition krijgt een Snapdragon 615 die niet alleen een verdubbeling biedt van het aantal cores maar ook nog eens sneller geklokt is. Naast een nieuwe SoC zijn er geen verschillen te bespeuren. Motorola brengt de Moto G Turbo Edition voorlopig alleen in Mexico uit.

Motorola Moto G Turbo Edition

Mexicanen kunnen vanaf 13 november de Moto G Turbo Edition aanschaffen voor een bedrag van omgerekend 260 euro. Ter vergelijking; de Moto G (2015) kost hier momenteel los 185 euro. Dat is dus wel een groot prijsverschil. Of er ook plannen zijn om de Turbo Edition van de Moto G elders uit te brengen in onbekend. Voorlopig lijkt het er niet op al kan dat natuurlijk altijd veranderen. Mochten we de Motorola Moto G Turbo Edition ergens aantreffen dan zullen we dat hier natuurlijk altijd melden.

Bron: The Gadgets Freak


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel