Tal van afbeeldingen Samsung Galaxy S21 FE 5G verschenen


Komt ie nou of komt ie nou niet? De Galaxy S21 Fan Edition van Samsung. En zo ja wanneer dan precies? Helaas moeten we het antwoord daarop wederom schuldig blijven, maar we hebben wel tal van persafbeeldingen van het toestel.

Het lijkt te gaan om de officiële marketingplaatjes van de S21 FE. En dat betekent meestal dat een lancering aanstaande is. Nu hebben we dat al vaker gezegd van de S21 FE dus we geloven het pas zodra hij officieel is.

Samsung Galaxy S21 FE in green
De aankomende Galaxy S21 FE in het groen

De afbeeldingen leren ons dat de Galaxy S21 FE straks in het groen, paars, zwart en wit verkrijgbaar zullen zijn in een Exynos- en Snapdragon-processor uitvoering. Welke uitvoering straks waar en voor hoeveel te koop zal zijn is afwachten. De bron vermeldt verder dat het toestel op 4 januari 2022 aangekondigd zal worden. Een datum die eerder ook al door Jon Prosser genoemd werd.

Samsung Galaxy S21 FE specs

Als de geruchten kloppen kondigt Samsung dan een 6,4 inch groot toestel aan met FHD+ resolutie en een AMOLED-paneel met tenminste 120Hz schermverversing. Achterop de S21 Fan Edition verwachten we een drievoudige camera van tenminste 64MP met voorop een 32MP exemplaar.

Samsung Galaxy S21 FE PurpleSamsung Galaxy S21 FE WhiteSamsung Galaxy S21 FE Black
De aankomende Galaxy S21 Fan Edition in verschillende kleuren

Op het gebied van de batterij is er een teleurstelling te melden. De capaciteit komt weliswaar uit op een keurige 4500 mAh maar die is helaas maar met "slechts" 15W op te laden. Dat is niet heel erg snel te noemen. De hoeveelheid werkgeheugen is dan wel weer indrukwekkend te noemen; maar liefst 12GB.

Het gerucht gaat dat de Galaxy S21 FE alleen in Europa te koop zal zijn. Dat zou nieuw zijn er verklaart ook niet helemaal waarom er varianten met Exynos- en Snapdragon-chip zijn. We horen het graag van Samsung zelf en dat is dus op z'n vroegst pas begin 2022.

(via)

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S21 FE verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel