Eerste beelden tonen verrassende OnePlus 10 Pro


Nu het jaar op z'n einde loopt is het meestal tijd om het rustiger aan te doen. Genieten van dingen, terugkijken op goede tijden. Niet OnePlus. Die is al hard bezig met de toekomstige OnePlus 10 Pro. De eerste beelden daarvan kunnen we nu tonen en die zijn bijzonder.

Want ook OnePlus kiest voor een bijzonder uniek ontwerp van de cameramodule. Geen hoek zoals Samsung doet, geen eiland zoals Apple maar een hap. Zo laat zich dit design het beste omschrijven. Daarop zitten 3 camera's met een vierde uitsparing voor sensoren en de flitser. Het geeft de OnePlus 10 Pro een unieke uitstraling.

OnePlus 10 Pro render

Enigszins verrassend is dat afbeeldingen van de voorkant ontbreken. Deze zijn wellicht lastiger na te maken omdat bovenstaande afbeelding niet gemaakt is aan de hand van bouwtekeningen maar via een beschrijving van een getuige. Wellicht volgen later dus nauwkeuriger afbeeldingen, mogelijk vergezeld met specificaties.

Aankondiging OnePlus 10 Pro

OnePlus kondigt doorgaans 2x per jaar nieuwe vlaggenschepen aan. Afgelopen jaar deed het dat niet en dus moesten we het alleen doen met de OnePlus 9 Pro die in maart van 2021 aangekondigd werd. Een OnePlus 9T (Pro) zag nooit het daglicht. Het is afwachten hoe het afloopt en wanneer de 10 Pro officieel wordt aangekondigd.

(via)

Ontvang een e-mail wanneer de 10 Pro verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel