Afbeelding van mogelijke Motorola edge 30 Ultra verschenen


We krijgen vandaag mogelijk onze allereerste kijk op de Motorola edge 30 Ultra. Het volgende high-end vlaggenschip van moederbedrijf Lenovo komt er heel anders uit te zien dan z'n voorganger.

Als de geruchten kloppen tenminste. En omdat de beelden afkomstig zijn van het doorgaans betrouwbare @onleaks hebben we weinig redenen om anders aan te nemen. Een en ander is wel opvallend. Zo bracht het nooit eerder een Ultra-versie uit van haar edge-serie en moet dit het eerste model zijn met een Snapdragon 898-processor.

Motorola edge 30 Ultra render

Persoonlijk waren we redelijk gecharmeerd van het uiterlijk van de edge 20/Pro, maar Lenovo slaat alweer een andere weg in. Getuige bovenstaande afbeelding krijgt de edge 30 Ultra een eigen smoel met een vernieuwde en afgeronde cameramodule.

Specificaties edge 30 Ultra

Opvallend is dat de bron ook enkele specificaties noemt. Te beginnen een Snapdragon 898-processor. Dat is opvallend omdat Motorola momenteel nog helemaal niet gebruikmaakt van de Snapdragon 888 of 888+. Wellicht wordt die geheel overgeslagen. De camera bestaat volgens de bron uit een 50MP hoofdcamera, 50MP ultra-groothoek en 2MP dieptecamera.

De meeste megapixels vinden we voorop. Motorola past naar verluidt een 60MP selfiecamera toe. Dat klinkt ons als overkill in de oren maar we laten ons graag verrassen. Binnenin verder nog een 5000 mAh die met 68W snel opgeladen kan worden. Indien dat klopt dan kan de edge 30 Ultra flink sneller opgeladen worden dan veel van z'n concurrenten.

Aankondiging edge 30 Ultra

De lancering van deze Motorola edge 30 Ultra wordt niet voor 2022 verwacht. Maar heel lang hoeven we waarschijnlijk ook niet meer te wachten. Sommige bronnen denken aan begin 2022 als mogelijke lanceerdatum.

(via)


Prijsvergelijker Motorola edge 30 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Cosmos Blue
€ 447,75 € 447,75   Bekijk
Galaxus
Blue
€ 464,28 € 464,28   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola edge 30 Pro


Vermelde toestellen