Aangekondigde HTC One M9(s) is een M9 met A9-camera


Vlak nadat de HTC One A9 beschikbaar kwam werd al snel duidelijk dat het over de beste camera beschikte die HTC ooit in een telefoon stopte. Beter nog dan in het vlaggenschip de M9. Daar moesten ze natuurlijk wat mee.

Binnenin de nieuw aangekondigde HTC One M9(s) zit daarom dezelfde 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie als in de One A9. Probleem is alleen dat de M9(s) vooralsnog alleen in Taiwan verkrijgbaar is. Wil je hier dezelfde ervaring dan zul je zowel een One M9 als een A9 moeten aanschaffen. Overigens zijn er naast de camera nog wel meer verschillen tussen de One M9 en de M9(s).

HTC One M9(s)
De One M9(s) is een kruising tussen de M9 en A9

Qua processor zit er nu een MediaTek Helio X10-processor in. Deze krijgt tevens een gigabyte minder aan RAM-werkgeheugen, dat komt nu uit op 2 GB. De UltraPixel-camera aan de voorzijde is wel gewoon hetzelfde gebleven. Op dit moment heb je daar weinig aan want het toestel is hier niet verkrijgbaar. Of dat gaat gebeuren is afwachten. De -s variant van het vorige vlaggenschip, de One M8s, was hier overigens wel gewoon verkrijgbaar. In thuisland Taiwan krijgt de M9(s) overigens een lagere adviesprijs mee dan zowel de One M9 als de One A9. Dat lijkt een bijzondere strategie want ook de recentelijk uitgebrachte A9 wordt als premium telefoon neergezet.


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Prijsvergelijker HTC One A9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One A9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel